Börjar bli van med sömnlösa nätter.

Här ska vi nog inte sova, iallafall inte mama, Yasmine är bra med att vråla till och gråta för liv och död direkt jag försöker sova. Sucky att jag inte har någon att byta skift med men alltså den supermama jag är så klarar jag nog av med knappa 1h sömn. hihi haha hoho....

Tumblr_lwmas5whdp1qgv06po1_500_large

 


2012 - Let's not fuck it up!

402230_333029070049172_100000262456423_1289780_624205451_n_large


I'm only missing you when I'm breathing..

02:01, Yasmine somnade om igen, äntligen, väldigt skönt. Själv hittar jag inte sömnen även om jag är så trött att jag skulle ge allt för att få sova, sjukt! Istället sitter jag här och tänker, låter musiken ta mig så långt borta det bara går. Är så där på gränsen att få fnatt så kanske det är dags att riktigt på riktigt skita i omvärlden, avaktivera mig på facebook och sådana grejs, bara för att jag kan. Sen så tänker jag inte riktigt släppa det där med att kapa av halva håret, lika sugen på att göra det som att göra en till tatuering, väldigt sugen med andra ord.

Tumblr_lx1k44mcjj1qc144qo1_500_large


Fredag.

Min telefon funkar ännu inte så jag beklagar åt er som har skickat ett sms eller ringt. Annars har jag och dottern powernappat, tydligen hade båda två maddrömmar för ungen grät om vart annat och jag själv blev lite rädd när jag vaknade. Nu ska vi strax ta en varm dusch/bad, Yasmines baby badkar har vi tagit fram- dels för att jag ska kunna duscha i fred och sen så älskar hon att få sitta och sjunga sexy and i know it/baby i de allra högsta tonerna.


Försenad julklappar.

Utforska mellandagsrean blev det inte idag så jag klickade hem ett par Jeffrey Campbell foxy shoe åt mama, vackert så. Sen har jag en presentkort som ska spenderas på dottern så har vi nog det på stickan. Så även om 2011 suger brutalt mycket så känns det ändå okej av avsluta detta år så här. Nu ska ni inte tro att jag är gjord av pengar utan skorna och jackan får jag till julklapp av mamma och pappa.


As wicked as you are, you're beautiful to me.

 


Helt okej.

År 2011 har sugit, brutalt mycket. Kanske det är dags att kapa av halva håret, för skojs skull. Chansa och blablabla, hår växer ju ändå. Jag får crazy ideas varje gång jag är ledsen. Älskar att ha långt hår, men ja crazy ideas, kapa av halva håret, köpa ett par Jeffrey Campbell lita skor, ett par converse åt ungen. Och så blablabla. Bygga hus med nada pengar. Nånej, så crazy har jag inte blivit utan bara väldigt rastlös-ensam-mitt-i-natten-mama.

Borde ju gå och sova med dottern men eftersom dagens planer är kaputt så kan jag förstöra hela nattsömnen och vara astrött imorgon (idag) istället, who cares typ. Skojjaaar, såklart ska jag vara pigg som en spigg imorgon och ready för allt Yasmine har att komma med.

Tungbilder är bäst.


Sjuk bebis.

Dagmar har dragit febersjukan över alla, Yasmine är drabbad men som tur märks det inte alls så där att hon börjar gnälla mer än vad hon brukar göra men på nätterna däremot ligger hon vaken och pratar. Så där lagom tills nyåret, tur att vi har planerat en familjekväll full med god mat och sådant.

Att vara okontaktbar.

Min telefon är död, jag är så okontaktbar det bara går men idag känns det helt okej. Idag vill jag gräva ner mig under marken och dö, idag gör allting så ont att inte äns de största pussarna eller kramarna av Yasmine hjälper.


Didriksons

Någon som vill investera en Didriksons halare åt ungen för halva priset? Nelly har just nu -50%, funderar själv på att klicka hem en åt Yasmine i en större strl för det är inte alla dagar du kan få didrickson halare för en så billig peng om man säger så. Men oj vad jag älskar deras baby halare!





Feber

Sömnkontot ligger på minus, dottern fick nämligen feber inatt. Som tur låg hon bara och pratade istället för att gråta och vråla för liv och död. Just nu sitter hon och tittar på The Voice så det är lite frid och fröjd. Själv ska jag gå och ta ut kött ur frysen, middagen idag får bestå av spagetti och maletköttssås, dotterns favvo!

Sen så är
vi bjudna på barnkalas ikväll men jag är nog nästan rädd att vi blir tvunga att inte attenda. Vilket är jätte tråkigt men knappast skulle det vara roligt om vi kommer och smittar ner allihopa.

Mellandagsrea

Älskar att Yamines julklappar i klädväg var allt jag själv hade tänkt klicka hem åt henne. Hatar att dagmar inte blåser hit lite pengar. Dagmar har däremot gjort en liten kläd och leksaker tornado i vårt hem så imorgon ska vi ta hårda handskar och få det lite fint och städat här.

Sen så väntar jag ivrigt på Fredag då vi ska iväg och utforska mellandagsrean med Janina och hennes familj. (Mamma har du lite extra cash? :)) Det finns liksom inte så mycket att skriva under dessa dagar. Yasmine forsätter att utforska julklapparna, rita på sig själv, testa gränser och busa, mama herself försöker att hålla samma tempo som ungen så att jag orkar med allt hon planerar och vill.

Och sen ska alla som ska ut på mellandagsrea läsa detta.

Lushfabglam-boxingweek2011-sale-guide_large


"Pappa, ta ett foto av mig"

 

 


"Mamma, ta ett foto av mig"

 

 


Ungen lirar Guitar Hero

 

 


Snabb update om julafton.

Min allra finaste julklapp måste nog vara en "make a wish" halsband. Julafton flög förbi i en helt okej fart, maten var god men min aptit försvann och kom inte fram före natten till juldagen. Dottern hade nog en bra dag, likaså hennes föräldrar, vi hann som sagt till alla 3 ställen.

Yasmine fick så många fina julklappar, det tackar vi för. Tydligen hade vi alla varit någorlunda snälla för nog fick en och annat. Juldagen bestämde vi oss för att fara ut så Yasmine lämnade hem med mormor, gårdagen spenderades i sängen med världens krabbis över mig.

Så nyårets planer är spikade, vi är hemma med dottern, mys och god mat. En bra sätt att börja år 2012 med, det tycker iallafall jag. Men visst ska vi hinna hem till min moster på mat och önska min släkt ett gott nytt år!

Nu ska jag återgå till min lilla bloggpaus som betyder mys och umgänge med nära och kära!


Chilling at mamas

Efter julhelgen passar vi på att mysa hos mammas med mjölk och en kaka för dottern, mama herself nöjer sig med té och godis, kakor, allt som är sött med andra ord. Här ska vi vara hela kvällen och sen hoppas vi att Tobbe har lust att komma och köra hem oss. Vädret där ute kunde inte suga mer, blåst och regn, hyj!


Firar föddisbarn.

Vi överlevde julafon 2011 och alla ger nog detta år ett OK stämpel, nu ska vi snart iväg till min mormor och morfars för att fira morfar som fyller 60 år idag. Lovar att skriva mer om julafton om ett par dagar. Tänkte ge er lite livstecken nu när jag har piiku lite tid över!

Nicolina fyller även idag, 3 hela år, stor tjej. Grattis Nicolina hälsar Mamma Yasmine, Pappa Yasmine och Yasmine herself ♥

VIP

Minns ni när jag var helt lugn med att Tobbe spelade typ hela tiden. Det kan ni nu glömma. Han är värre än värst, ännu spelberoende than ever och det går inte att fixa. Allt spelande har nog förstört hans hjärna, bokstavligen. Jag lovar att om jag bodde i USA skulle jag ha stämd alla spel han spelar, bara för att jag skulle få något utav det. Extra klirr i plåmsan skulle inte skada.

Skulle jag ha vetat
att han blev till världens spelberoende människa under 1 vecka bort skulle jag aldrig ha velat ha honom tillbaka hit. Känns lite så där, FAIL att ha längtat. "Låt gå, det är ju julafton" existerar inte, och sen finns det inte lag på att man typ ska kunna slita sig bort från sånt på julafton? Nähä? Jag lovar att rösta på den som ställer upp i presidentvalet och lovar att lägga lag på sånt.

Nu ska jag get some beauty sleep för att orka med julafton imorgon, min feelis är bortblåst och jag ser verkligen inte framemot julafton. Skippar gärna nyåret också. Nånej, jag är ingen bitterfitta mama, utan mer en fuck you star wars, BF3 och WoW. Typ.

Men för att inte förstöra för er vill jag berätta att, gilla nelly.com på facebook. Imorgon- eller, idag, JULAFTON kommer alla som har gillat Nelly på facebook få VIP koden till REAN. Älskar't. Själv har jag en tendens att shoppa när jag är arg, ledsen och besviken. Plåmsan hatar mig varje gång.


Vi önskar er alla, God Jul!

Det är dags att önska er alla en mycket God Jul, (det där gott nytt år tänker jag lämna tills vidare, behöver ju inte dra allt på en och samma gång) hoppas ni äter mycket av det goda julmaten och uppskattar varje liten julklapp ni får och suger in julstämmningen samt att ni kramas för allt ni har!

Själv ska jag göra allt jag nämde plus mycket mer.
Vi sänder en julkram åt varje liten prick som läser detta inlägg.
Hörs om ett par dagar.

Yt03mdamyj02mdamyz1bdmvuaximzd05nizlptq0jmy9i2y1zjjkniznpsnjmtbjmdymad1lruvqjmk9q0fmtszqpuforczrpu1fuljziczspuniukltve1buyembt1jcm93bi5wbmc=_large


1 day left.

Nu ska jag klaga lite, dagen före doppare dan. Det är 2 paket som inte har kommit och sen så har jag inget att ha på mig! Men får slänga på mig det första bästa jag hittar, slår inte på stort iår. Sen att jag har världens pipigaste mage suger ännu mera!

Annars längtar jag så jätte mycket till julmaten och självaste julafton imorgon! Och såklart att få dela ut de julklappar vi har här hemma. Men alltså det här med att hitta helt dugliga presenter har jag lyckats med iår, hoppas jag! Synd bara att häflten är så försenad att det är aptråkigt.




Forever Unique

Från Forever Unique hittade jag två stickade stora tröjor som jag tänkte klicka hem men var så sent ut så att alla storlekar hade hunnit ta slut. Eller nåja, de blev slutsålda. Better luck next time!

https://a248.e.akamai.net/f/248/9086/10h/origin-g2.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/807014-0099_1?$members_press$
263,90€

https://a248.e.akamai.net/f/248/9086/10h/origin-g2.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/807030-0099_1?$members_press$
131,90€



Jeffrey Campbell



Ett par av varje skulle inte skada!
Jeffery Campbell


Att ha över 200 händelser på facebook.

På bara 15 minuter har jag fått över 200 händelser av ingen mindre än Angelica som spammar med att gilla allt jag har gjort, skrivit, alla bilder, allting. Helt okej för att vara på natten. Yasmine sover sött redan några timmar tillbaka så det är lite frid och fröjd här och jag får ge all min tid åt bara Angelica och inte behöva avbryta varje gång vi pratar om någonting. Nå just nu är vi inte så sociala, jag med bloggen och hon med hennes spammandet.

Nu ska jag återgå tillbaka till att vara halvsocial och titta på SATC.


Första jullovsdagen.

Det har varit en bra dag idag, och nu ska Angelica sova över, kul! Imorgon hoppas jag på att kunna åka på en snabbvisit till Vasa på jakt efter de två sista julklapparna, sen har även barnens julklappar kommit till posten så dem ska jag hämta ut imorgon! Hoppas att de andras paket kommit då också. Sen fick jag även ett litet paket av Nelly idag, så nu när det bara membersx2 som jag väntar på skulle jag tro och såklart andra paketet med de resterande julklapparna!

Personligt meddelande till Marie.

Hej Marie!
Jag kan inte förstå att du hela denna dag hade på något sätt fått för dig att jag heter Yasmine och att Yasmine heter  Hanna. Man skulle vilja tro att när du idag fyller ett år äldre (18!) så skulle du bli lite klokare, men alltså sånt stämmer inte på dig. Nånej, skojja. Mvh, Yasmine (Hanna)

Virriga Söta Marie
har förhoppningsvist klarat teoriprovet och jag hoppas att hon inom snar framtid har ett bilkörkort i handen så att hon och Josefine kan komma och hälsa på. Längtar redan! Annars så önskar jag dig Marie, en mycket fin födelsedag, ta det lugnt med alkoholen för du behöver nog hjärncellerna kvar! :)


Jullov - 3 veckor framåt.

Julfesten får 4/5 mamisar. Träffade mina allra finaste klasskompisar, hade kramkalas och smaskade på lite godis. Jag hoppas att jag träffar alla minst 1 gång under jullovet (!!) Annars så är jag pretty nöjd med att officiellt få säga att nu har även jag som alla barnen Jullov, awesome.

Lovar att jag har världens bästaste classmates och lärare. ♥

Sugarfree Shoes

Hos members just nu kan du hitta Sugarfree Shoes för -60%. Jag funderar att klicka hem ett par Sugarfree Shoes Cathy i svart. Har ju redan ett par bruna.


Insomnia

Jag. Kan. Inte. Sova. - Det är förstås inte så där himla smart heller att läsa bloggar, blogga och vara på facebook när jag försöker att sova. Men. Jag. Orkar. Inte. Titta. I taket. Buuhuu! Cirka 4 timmars sömn. Buuhuu!



Mysigt och skoj!

Yasmine har lärt sig många nya ord och härmar gör hon gärna. Även om det finns gånger man inte förstår vad hon pratar om så måste jag nog säga att hon är så duktig ändå. Att hon försöker, säger meningen om och om igen tills man förstår. Vi repeterar och försöker att hjälpa henne på traven så mycket det bara går, och visst har det visat bra resultat!

Måste bara berätta när vi för någon dag sedan skulle gå till butiken, alltså Yasmine skulle sitta i vagnen förstås- nåja, vi klädde på oss helt smärtfritt, utan blod, tårar och svett. Ungen hoppade upp i vagnen, fick filten på sig och mjölken i handen. Då out of nowhere säger hon, "oj mamm, va myyysit" - mitt hjärta smälte, vilken underbar unge vi har!

Såklart har vi kramats och haft det extra mysigt dessa dagar, hon och jag. Glögg och julstjärnor, té och smörgåsar. Vi skickade ett mms åt hennes far förra Söndagen, vår middag bestod av makaroner och korv- en klassiker, ungen älskar det. Han skickade ett mms tillbaka:


I sista minuten.

I sista minuten bestämmer jag mig för att attenda skolans julfest imorgon (idag). Klädsel: inte så där jätte festligt med klänning och allt. Men så är det när man har klänningarna utspridda överallt och tror att de är hemma. Men det gör inget alls för imorgon (idag) får jag träffa en del av min fina klasskamrater!

Min fina klass med vår före detta lärare Gunilla. Vår lärare i år heter också Gunilla! ♥

1-2-3 metoden.

Yasmine är in i en olydig period, hon gör saker hon vet att hon inte får göra och testar sina gränser varje dag. Det började förra Söndagen. Jag har förvandlats till en 1... 2....... - don't let me say 3- mamma. Sånt funkar.

Tur det att Yasmine
går till skamvrån helt själv när hon vet att hon har gjort något fel. Men när hon ska testa sin gränser och hälla ut vatten över hela bordet, banka med min iphonie på mitt huvud, vråla för liv och död, såna saker- då funkar 1-2-3 metoden finemang!


Två kvar.

Jag har två julklappar kvar att köpa, mommo och syster. Jag hittar ingenting åt mormor, har någon tips? Hjälp? Åt systern vet jag men pengarna säger stopp, måste lösa det på något vis! Annars väntar jag på de julklappar som ska komma med posten, panik!

Sen vill jag jubla över att det bara tar 5 minuter att natta Yasmine! Men jag vet att det har en tendens att bli dåligt om jag jublar och berättar och skryter. Så vi låtsas att det inte alls är lätt, okej?

 


Så mycket roligare.

Det är så mycket roligare att blogga och jag älskar att det går att ladda upp större bilder.. Jag älskar mycket idag. Kanske julfelisen inte är på topp men julkärleken finns iallafall, bra det också!


LV purse.

Min morbror äger nu en LV plånbok. Med andra ord: Det är dags att jag själv köper en LV väska eller plåmsa. Väska skulle inte sitta fel. Jag är en sko människa men under dessa månader har jag blivit lite små kär i en och en annan väska. Börjar kännas som en shopaholic. Men det är jag inte, utan jag bara botar dåliga dagar med lite unnandet. Yasmine herself borde ha en stor paket med kläder on its way home också.


Bilden är självklart lånad från hans facebook.

Julklapptips för män.

Hade även tänkt ge en klocka åt Tobbe till julklapp, men köpte någonting annat. Om jag visste skulle jag ha beställt hem denna, från Pilgrim - Vanligt och fint. Men å andra sidan är jag glad över att jag inte gjorde det för jag vet att han ändå inte kommer att ha på den. Kanske första veckan men sen kommer nog att få ligga. Jag själv skulle ha en större användning av den. Men alltså, haha. Jag ska sluta shoppa nu.


98€ Om någon annan vill köpa den åt sin far, pojkvän, mor-far/far eller bror.
Hos Campadre kan du få den just nu för 38€
Campadre är nästan likadan som members, utan väntetiden förstås.


En ny vinterjacka is on its way home to mama.

Älskar att köpa en Jeane Blush vinterjacka för 12,50€ istället för 96,90€. Älskar! Det är ändå på tiden att jag får mig en ny vinterjacka. Den jag har nu, sjunger nog på sin allra sista vers.

Hade även tänkt
beställa en didriksson halare åt Yasmine men eftersom hon passar ännu i förra årets halare, har en splitterny och en till i god skick (med andra ord 3 st.) så fick det nog vänta tills det är riktigt kris med att hon behöver en.

Nåja, mama älskar members. Kommentera här under om ni vill ha en invite- ni behöver inte vänta i 3 dagar för att kunna ta en del av deras fantastiska erbjudande utan ni blir direkt medlem och får 5euro/50kr att shoppa för.


Att vara för arg för att fungera.

Alltså, jag är på gränsen att hoppa i bilen och köra dit för att stampa sönder deras telefoner, kasta ut deras datorer från balkongen, köra fram och tillbaka på Tobbes PS3 eller så tar jag och ger bort allt. Förstnämnda skulle ju ge dem en tankeställare och kanske ett liv tillbaka. Och såklart gråta som 2 små flickor.

Lovar att om Tobbe klagar på julafton att han är för trött kommer jag ta en fet och tung stekpanna och smälla den på hans huvud. Just saying! Ska man prompt stanna kvar även i om det är dagen före julafton och spela får man ta konsekvenser, så är det bara.

Så nu måste jag planera om hela jävla skiten. Hatar det. Hatar att alltid måste planera om, blä! Men nuförtiden så blir jag inte alls förvånad över någonting mera, så det blir som att bara bita ihop och gå vidare med livet. Jag är så trött på att förvänta mig något när jag vet att jag i slutändan bara kommer att bli besviken. Man lär sig med åren. Men tack till alla nära och kära ändå! ♥

Nu har jag klagat färdigt.
Imorgon ska vi julstäda, jag och dottern. Funderar ännu på om jag ska attenda skolans julfest eller ta jullov redan ikväll. Imorgon ska jag tvinga Angelica att hänga med oss, och hoppas att hon inte har planerat någonting. Sedan hoppas jag även att Tomas fixar badtunna!!!!! Pliis.

Jag har inte surat
hela kvällen lång. Jag har t.ex köpt en väska åt mig, because I deserve it. Fått en tidigt juklapp av svärmor, älskar den. Pratat och förstått att alla män fungerar likadan, ville då lägga mig ner på golvet och böla i fosterställning. Och Yasmines sovrutiner är bra igen. Skönt.


Från Dress Like Marie.
Älskar väskan!




Att vara rastlös.

Yasmine är hos sin farmor och co. hon borde komma hem snart, eller vara påväg hem. Jag har haft 2h för mig själv och jag har inte gjort någonting utom att sakna dottern och varit rastlös. Jag som annars är van att ha ungen runt mig hela tiden, vet inte längre vad man ska göra när man får egentid.

Sen är jag så besviken så att jag bara vill lägga mig ner och dö lite! Troligtvis kommer allt att kännas bättre när dottern kommer och skiner upp hela hemmet igen, längtar.

Forsätta med julklappsshoppandet.

Klockan börjar bli allt för mycket, borde ha sagt godnatt för flera timmar sedan. Men nu så, nu ska jag ta min skönhetssömn för imorgon tänker jag bli klara med alla julklapparna, eller ha dem färdigt köpt så att säga. Det finns många som är påväg hem ännu och jag hoppas verkligen att de hinner komma fram före julafton!

image description
Favorit i Repris


Tusen tack! ♥

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen? Själv älskar jag den!

Det är ingen mindre än två barns mamman- Janina herself som har gjort den. Jag har nog världens bästa bästis som har en spädis och en soon to be 3åring i huset, men ändå lägger ner sin dyrbara tid och fixar en ny bloggdesign åt mig. Tror nog att hon även tyckte att jag var lite hopplös ibland under processen. Jag som inte kan någonting och förstod ingenting vad hon pratade om när hon frågade någonting. Janina fick fria händer och det blev ju hur bra som helst. Tusen tack världens finaste Janina! ♥

Mama Hanna är super nöjd och super glad.


Funkar ej.

Mama är ur funktion känns det som.
Hörs igen när jag känner mig lite mer levande.


Att vara sömnlös

Jag ska upp om 2 och en halvtimma, och har svårt att somna ikväll, så jävla typiskt! Kommer att vara en zombie mama sen när det är dags att väcka ungen, klä på, äta frukost, fixa oss redo för diverse saker och när vi kommer hem från dagis och andra ärenden kommer jag att vara dödstrött.

Känns så himla onödigt att ligga och titta på taket och sedan en halvtimme före väckning så somnar jag. Kommer ju mig aldrig upp i tid då. Nåja, blunda blunda.


Är jag jultomten?

Sådärja, 14 julklappar är klara. Vi bestämde oss för att de allra minsta får i år och föräldrarna. Hela ekonomin åkte långt ner förra året (och då hade inte alla fått) så i år försöker jag vara lite mer snäll mot den även om jag önskade att jag kunde ge åt alla exakt det de vill ha!

Men när man har en stor familj, både jag och Tobbe så blir det ändå många att dela ut till även om man försöker ge åt dem som är små och blablabla. I år delar vi på kostnaden också eftersom jag alla år har stått för dem själv och det har blivit knepigt med att få allt att gå ihop. Men alltså, kan alla sluta föda upp barn va? Haha, skämtåsido.

Imorgon ska jag fortsätta på jakten efter de resterande missing julklappar. Sen har även jag och Tobbe bestämt att i år skiter vi att ge något åt varandra men nog vet jag att jag kommer att inte kunna låta bli och ändå köpa något. Jag suger. Men alltså, jag babblar bara här och vet knappt vad jag ska skriva eller vart jag vill komma med detta inlägg.

Men en sak, har ni tänkt på att alla är vi en jultomte vare sig vi vill det eller inte?!


Saturday

Ikväll har vi träffat en mini bebis, riktig liten en. Pratat och skrattat med familjen. Druckit äcklig glögg, ätit gott och tänkte ta en spontan utgång men det blev inget så vi tar nya tag på juldagen.

Sen fick jag ett mms av hjärtat, han hade varit och tatuerat sig. Helt pojktatuering, inget wow moment eller speciellt men han är nöjd så det är väl jag också. Själv ska min 4dje tatuering bli till senast i början av nästa år men det blir nog inte i samma stil som hjärtats.

Mer har jag inte att berätta eller, jag vill leka med Janina och hennes familj men det sparar vi till jullovet och jag hoppas att jag får sisådär 1 miljon euro på kontot, det skulle inte skada alls.


Refill

Ett vattenglas och en kopp té hos mammas botar en mini del saknad.


Att sakna sin bättre hälft.

För inte så länge sen droppade Tobbe av oss här hemma hos mammas och åkte iväg, jag saknar honom redan.

Vill egentligen ligga hemma på soffan under täcket resten av dagen, men valde att vänta med det ett par timmar till. Jag hoppas han kommer tillbaka redan Torsdags eftermiddag.

Medan vi saknar och längtar tills han kommer ska vi underhålla oss med dagis, familjehäng och mys.

Vi har inte bara varit ledsen över att vi ska vara ensam nu en stund idag, utan även shoppat mjölk, träffat på Apsi apan och kramats.


Mini us

Sötisarna ♥


Glögg och julstjärnor.

Det ska jag och dottern mumsa på och smutta på imorgon kväll, hoppas att hjärtat stannar tills Söndagen! Men om inte, så klarar vi oss. Kanske.

Nåja, nog gör vi. Förra året bodde vi helt själva, bara hon och jag. Men (!) jag har en rolig nyhet att berätta, kanske, bara kanske. Beror på om det blir till något. (jag är inte gravid, inte vad jag vet av och vi kommer inte att flytta ihop, iallafall inte förrän i maj isåfall.)

Nu har jag gett update för dagen, avrundar här och ska krama sönder mina sovande hjärtan. Talk to you asap! Night.


Yasmine 2 år och 1 månad.

I dagens läge kan dottern säga sitt namn. Nästan. Eller jo. Kanske. Eller nog kan hon det. Bättre än förut.

Förut kallade hon sig för "miné" eller "mina" - man fick gissa sig fram om hon pratade om att det var hennes eller om herself.

Nu säger hon "Yassiemine" - helt okej, fint. Kanske roligt men man förstår mer att hon pratar om sig själv.

Mama is proud. Papa likaså.


Att vara rubriklös.

4 av 200 berättade vem de var, ni andra suger. Nånej.

Så där kort om dagen: unge stegring, tittade på tatueringar med Tobbe, blev döv av för hög musik, skrattade, surade, gottade med chips och dipp, ångestattacker.

Nu är det exakt 1 vecka kvar till julafton, känns konstigt. Jag hatar vintern (även om man inte skulle kunna kalla detta vinter). Klart vintern innehåller tjugotusen myskvällar men min ångest konto fylls upp och rinner över, VARJE ÅR.

Sommaren däremot känns allt frid och fröjd, våren likaså. Hösten är inte alls dålig den heller.

Nå, jag är inte säker på om jag hatar vintern, men tycker mindre om gör jag nog. Sad but true.


My heart beats for you.


I'll love you every tomorrow of everyday.


Vem är ni?

Klockan är 2:15, jag ska försöka att hitta sömnen. Men först undrar jag Vem är ni? - Vem läser min blogg?

Ni måste svara på detta! Its very viktigt, nånej. Men kul skulle det vara. Jag vet ju då lite vad som förväntas av mig att leverera åt er här på bloggen, alltså någonting annat än the mama talk.

Vad vill ni se här på bloggen? - Videoinlägg med the one and only ms Jay aka NicoJolismama aka min bestizZ? Yasmines fötter? Tobbes fötter? Utlottningar? Smaskiga infon om oss? Mina fiender? Yasmines 2 års lista? Tobbes 18 års lista eller min? Recept? Ior?

Sen lovar jag att en ny header och makeover kommer denna blogg att få, men ni måste stay tuned, en jätte lång stund! Eller kort.

Anyway, NU tänker jag få lite sömn. Jag förväntar mig minst 100 kommentarer om vem ni ALLA är!! Sådeså.


Att vänta på pizza.

Förra Lördagen for vi till Nkby för att hälsa på Yasmines farfar + familj. Men först var vi till Victorias på varsin pizza, yumyummie. Här får ni en söt tjej som väntar på pizzan.


Give daddy a kiss


On our playlist part 1.






Att inte ses på 6 dagar, minst.

Från och med 17onde - 23dje kommer vi inte att ha någon far i huset. Tobbe far nämligen tillbaka, 50km bort. Blandade känslor. 6 dagar är inte alls mycket, men om man tänker att han har stått vid vår sida, varje dag i flera veckors tid så känns det lite konstigt att vi kommer att vara ensam i 6 dagar.

Må dessa 6 dagar gå fort förbi..

Helt normalt.

Orka säga det IRL när man kan skriva fint och skicka iväg det!

Nånej, jag var bara för tröttis, sömnig och surpruppa när de for iväg. 4h med vakstunder är för lite även för att vara mamma, bara så att ni vet.

I'll be back in about, 1-2 timmar.


Älskar Angry Bird.

Klickade in till Mias blogg och hittade detta:


ARE YOU KIDDING ME?
Sånt ger en stor och fet what the F moment.


At night

Regn och slask där ute men julgranen är uppe, julfeelis pliis come.


Sökes

Läste nyss att Mamma Finni undrade om någon ville hänga med henne och Elliot till öppen förskola eller något imorgon? Vi skulle säkert ha gjort det, om vi inte bodde i Finland. Dööhhh

Vill någon hänga med ut på en promenix med oss då någon dag/kväll?
Va? Nähä? Inte äns Janina? Nähädå..
Okej kanske inte det funkar för mig, jag är ju ingen storbloggare.

Lovar att jag är pratglad och jätterolig!
Ingen? Okej då.

Min fina, fina pappa.

1 år - 13 år har jag alltid, varje dag älskat att hänga med pappa. Jag kände mig som pappas flicka. (L & E, no offense) Pappa var snällast, coolast och allra bäst. 14-15 år blev jag världens trouble kid, pappas flicka in my ass. Jag var rebellisk och allt man inte ska vara, pappa blev för första gången arg på mig. Riktigt arg pratar vi om nu. 16, still mad. Men 16½ lugnade allt och 16½ tills nu är pappa snällaste, coolaste och allra bäst igen.

Snällast, coolast och allra bäst
har han väl alltid varit, jag var bara felet. Mina allra finaste minnen av att hänga med pappa är nog alla de gånger vi har fiskat tillsammans. Min fina pappa. Jag skulle aldrig byta ut honom till en annan pappa, aldrig! Han må ha sina dåliga dagar (brukar oftast vara mitt fel..) men allt som oftast är han så himla gullig och världens finaste pappa.

Han är nog den personen som man aldrig vet vad man ska ge till farsdag, juklapp eller födelsedag. Frågar man, är svaret alltid, ingenting. Eller Niveas ansiktskräm som L skrev om. Han skulle bli jätte glad över ett litet kort, tacksam heter det.

Min fina, fina pappa.

Wait for it..

Jag håller på att finslipa en text, om att vara ung mamma. Lovar att den kommer att blow your mind away eller så inte. Jag har aldrig riktigt kunna svara på vad jag tycker är bra och dåligt med att vara ung mamma. Men nu så, nu ska jag försöka finslipa färdigt texten så att ni får läsa och veta hur JAG tar det där med att vara ung mamma (mamma överlag) i detta samhälle, eller åtminstone här där jag bor.

Andra julfesten.

Ikväll har vi varit på dotterns andra julfest. Världens sötaste unge traskade fram bakom lucia, dottern var nämligen en liten söt tärna och mama herself blev lite tårögd.

Men före vi for iväg på julfesten satt dottern på soffan framför tvn och chillade medan mor och far sprang runt och sökte ett och annat.


Jasså

En trött unge traskade upp till sängen nyss och la sig ner bredvid mig. Inte Tobbe då, utan Yasmine.


Soffan

Far och dottern slocknade i soffan och sover sött, det har de redan gjort i några timmar. Själv går jag till sängen och breder ut mig. Godnatt


Mellanslag .

Detta stör jag mig på ! Finn felet nu , vad kan det vara som jag stör mig så på ? Hatar mellanslag hela tiden ! ! ! ! .. Nuts .

Men så till något annat, alltså det här med julafton. Kan ni snälla berätta hur en perfekt julafton ser ut? Jag har fått en intryck att det är julklappar som är det stora JUL i julafton, if you know what I mean. Och det hatar jag ännu mer än mellanslag hela tiden.

Jag vill inte alls att Yasmine ska tro att julafton = julklappar. Födelsedag = födelsedagspresent, helt okej tycker jag. För det är ju personens egna dag på hela året.

Att ha en tonåring.

Vad gör man när sin två åriga, 2, freakin' TVÅ åriga dotter börjar beté sig som en rebellisk tonåring. Dramaqueen nummer uno och totalvägrar att lyssna. Och ibland vrålar hon och skriker som en stucken gris, bara för att hon inte får som hon vill. Så här gör man, först: Stänger öronen och låtsas som ingenting. Om det inte hjälper så vrålar du tillbaka som en babian, och som pricket över i:et härma ungen och skrika som en stucken gris.

Yasmine blir alltid lika förvirrad. 5 minuter senare har vi en två åring som är snel hest. Fatta glädjen! Om det kommer en dag som hon lägger sig ner på golvet och låtsasgråta bara för att hon inte får en fjuttig leksak, ja då kommer ni att se MIG ligga bredvid, bara för att jag inte tänker ge mig. Härmapa mama, ohjeas.

Men såna saker funkar ju! Varför ge med sig och köpa en överpris liten fjuttig leksak åt ungen när det finns många av dem hemma redan? Och varför bli döva av skriket när man kan få dem att förstå att det ändå aldrig kommer att funka.

Blogkeen

Alla har väl hört om bloglovin'? Nå, här får ni höra om något nytt, nämligen Blogkeen.
Blogkeen är väl nästan exakt likadan som bloglovin' men det är väl mer åt er som vill har fler läsare, och de som har läsare vars modersmål inte är svenska! :)

Är ni sugna på mer läsare, ska ni gå in här och laga er medlem!

blogkeen.com


Members.com

Jag har bjudit in xantal vänner till Members.com och idag har jag även shoppat 4 par skor från Nelly för 40€. Plånboken ekar inte, och mama herself gråter inte heller.

Vetcha kanske ni också vill ta en del av members erbjudande, kanske 9€ för ett par fina skor lockar? Eller vinteroverall åt barnen från didrikson för ca 54€ istället för ca 107€? Let me know, så skickar jag en liten inbjudande åt er, då behöver ni inte alls vänta på att medlemskapet ska godkännas! Eran fördel är ju att ni får se priser som är helt tokig billiga och 5€ att shoppa för, sen 10€ bara av att gilla deras fb sida. Ni från Sverige kan tänka i kronor :)

Bara så där så känns det helt okej att unna sig två par skor åt sig själv. Julklapp vet ni, från mig till mig, because i'm worth it.


Manikyr

Vi fick manikyr jag och dottern. Så vi har numera en super nöjd 2åring som visar glatt upp sina händer med nylackade naglar. De är fina, tycker hon och är inte alls sen med att berätta att det är hennes moster som har lackat naglarna. Men hon har inte riktigt förstått hur man visar upp naglarna för allt man får se är hennes handflator, oj älskade unge! :)


Att skaffa hund.

Jag har länge velat ha en hund men först var det för att Yasmine var för liten och tiden fanns inte alls. Nu är det för att Yasmine blir lite överexalterad när hon ser en hund och tid finns inte nu heller. Men kanske om 3 år kan vi börja fundera att skaffa hund. Sålänge finns det 4 hundar att barnvakta om vi vill!

Charlie barnvaktade vi i ett par timmar sen blev det allt för mycket med en nyfiken 2åring och en nyfiken hundvalp.


Apnöjd!

Yasmine somnade relativt tidigt igår, mama slocknade därefter. Tobbe hittade inte sömnen förrän 3.

Kanske vi går mot bättre tider med detta sovdrama. Hoppas gör jag!


Payback

Far i huset kom hem för ca 1 timme sedan, jag tog hans telefon och laddade ner viber, förstås! Det ska jag göra på svärmors telefon också. Och alla iphoniesar och anroid användare, bara så ni vet.

Visade hur roligt det var att kunna skicka mms gratis, såklart skulle Tobbe också skicka tillbaka. Hans bild var roligare än min för den tänker jag använda som payback när han är elak, muhahha. Jag längtar tills den dagen!

Morgondagen ska dottern till dagis 8:00, Tobbe ska vara i riktiga Vörå 10 före 9 för uppbåd, spännade! När ska han in till militären får vi förhoppningsvis veta. Jag hoppas att sen när han åker in att det inte blir ett år, ett halft år går jag med på men om det blir ett helt år kommer jag att dö. Bokstavligen, nånej. Sen har Vasa kommit upp påtal så kanske vi åker dit han och jag medan dottern är på dagis.


Farsdagspresent

Så här veckor efter tänkte jag visa farsdagspresenten som Tobbe fick av oss:



Så kan ni gå in till Angelicas blogg, om ni vill ha en eller kanske tio namnarmband eller halsband, för vi blev jätte nöjda över denna! Far i huset blev glad och nöjd han också! :)

 

 


Viber

Mama Hanna ger 10 mamisar av 10 mamisar till Viber - ringa gratis, skicka mms och sms gratis (till som har viber då förstås) Alla älskar ordet gratis!

Tråkigt nog är det inte så många som har det ännu men snart! Jag spammar iallafall de som har det just nu, kul!


Tårta, glögg och saft.

Vi har firat en 21 åring och 23 åring ikväll med kaffe och tårta. Yasmine fick hem ett par stickasockor från sin moster och på samma gång fick vi veta att min moster hade även stickat ett par åt henne. Jublar gör jag eftersom stickasockor är det bästa som finns på fötterna när de börjar bli kallt där ute.

Hursomhelst nu är vi mättna och belåtna av tårtan, kaffe, glöggen och saften. Sen så funderar jag om det är dags att klippa håret, men hur är en annan fråga.


Well hello stranger!

Dagen har spenderats med min familj och en liten del av tobbes familj. Mat hos mammas och sedan hem i dushen och direkt iväg till svärföräldrarna men alla var lite ut på villovägar.

Vi har hunnit vara ut på kaffe två gånger idag. Knappt varit hemma alls. Backlund (som vi inte sett på två veckor) steg innanför dörrna helt plötsligt och det blev kramkalas och catcha upp. Han berättade roliga storyn men kanske barnförbjudna. Och ingen färg hade han fått, orsaken: han steg upp när solen hade gått ner.

Nu ikväll har vi ätit pirgor med äggsmör som kvällsmat och en film ska vi se före vi går och lägger oss. Dottern är uppe än, vi har skippat middagsvilan idag så nu är hon övertrött och redo för läggdags! Hoppas hoppas att hon somnar nu.


Today i wish this.

Idag önskar jag mig en hel dag med far i huset. Vårt förhållande har varit lägst ner på prio listan. Yasmines sovdrama har varit högst upp.

Så det märks hur det har gått neråt och småsaker blir stora. Så idag önskar jag mig en hel dag med far i huset.

Men det går också bra om Yasmine blir sitt riktiga jag när det är natidags!


Lördagsmys

Jag och dottern har haft det mysigt i världens gosigast strumpor :)


Charmtroll

Och allt blir okej igen när hon skuttar runt och plötsligt hoppar upp i famnen, bara för att ge en kram.

Lilla hjärtat.


Nähärå

Vi lever.
Yasmines jag-vill-inte-sova-i-tid suger balle. Ja, jag är omogen nu och skrev balle. Och så gjorde jag det igen.

Men så blir det när man är trött i skallen och hemmet har exploderat i klädmassor och skit på golvet, disken behöver bli fin men orken har flugit bort och mama har PMS. Bloggtorka också.

Jag vet inte vad jag ska skriva, vad vill ni att jag ska skriva om egentligen? Dealar ju med den där inte sova perioden så skallen är tom dessa dagar. 04:20, vi har haft lite gråtkalas. Men nu sover alla. Jag ska själv göra det så att jag orkar upp idag senast 10 sharp! Blä.


Bäst så.

Vi går alla och vilar en stund. Halvtimma, fyrtiofem minuter. Sedan sätter vi igång med att julstäda och pyssla och julgran blablabla.

Talk you to later


Jultomten mamma.

Mamma ringde för någon dag sedan och undrade vad jag önskade mig till julklapp. Nå, ska jag säga direkt så står macbook, jeffrey campbell, audi rs5 väldigt högt upp på listan.

Eller en ny iphone.


I said, Go to sleep!

Det negativa med barn;

De har dåliga perioder. Ibland perioder där de vaknar mitt i natten och skriker så att man blir döv, ibland vägrar de att äta, ibland gör de fel bara för att retas.. Listan kan bli lång.

Vi, ja eller dottern har en jag-vill-inte-sova period. DET suger. Tobbe är sur på dottern ikväll pga av hennes halibalik i vår säng och bus och prat så han gav dottern en ultimatum.

Antingen lägger hon sig ner och sova eller så går hon ut ur rummet. Resultatet blev: Tobbe steg upp ur sängen, mumlade något om NHL och dottern som såklart älskar att spela med pappa sin följde glatt efter.

Klockan är 23:18, Yasmine ska vara i säng SENAST! 21:00. Jag gråter lite. Nu tänker jag avrunda denna inlägg och återgå till att kämpa med att få dottern att sova.


Ett steg till ett bättre liv.

Jag har varit beroende av två matlagning/bakningsspel, inte okej. Det har gått i överstyr därför tog jag tag i problemet idag, jag raderade den ena. Matlagningen. Sorligt känns det nu.

Men jag är ett steg närmare ett bättre liv.


Pang pang brutta

Filmen Four Brothers was awesome, jag frågade gubben (näe han är ju ingen gubbe, pojkvännen då) om han inte hade lust att gå ut och skjuta lite efter att ha sett filmen. Han skrattade och jag blev besviken. För visst blir man lite till sig när det är the good guys som skjuter för liv och död, ääääction!

Missförstå mig inte, jag tänker inte skaffa en pang pang bara för att skjuta. Haha nej.

Sen så, kan alla sluta använda XD gubbar? Jag hatar dem, men x) kan jag leva med. Okej, är vi överens? Bra.


Movie Time!


En kopp av varje.

En kaffekopp, en tékopp och senare tänker jag avsluta dagen med en glöggkopp. Och julstjärnor. Bra så. Imorgon städa städa städa, på kvällen tänker jag sätta upp julgranen. Och julpynta. Sådeså.

Fullt!

Kylskåpet är full och det är awesome, vi träffade på Yasmines fd dagmamma och dottern hälsade såklart glatt på, men om hon nu hade en aning om vem det var är en annan femma.

Middagen består av pizza, yumyummie! Sen funderar jag även på att laga äggsmör och piroger till kvällen.


Just Saying...

Tumblr_lvsii87xwe1r7f4fjo1_500_large


Serienörden Mama är framme.

Jag har varit sur ikväll, som ni säkert har läst. Tobbe har fått höra tjugofemtusen gånger att jag är sur på honom, och att jag är arg, jätte sur eller att jag inte har lust att se honom just nu. Ibland undrar jag hur han orkar med mig, men så slår det mig att jag orkar ju med honom och om jag gör det- såklart han orkar med mig då!

Så för allas
skull for han iväg till sin kusin och var borta i ca 2 timmar, jag lugnade mig själv med det nyaste av Desperate Housewives, Gossip Girl och How I met Your Mother. Freakin' good alla tre. Sorliga också. Jag längtar redan tills det kommer nya avsnitter av dem, speciellt av Gossip Girl och Desperate Housewives för de slutade så fruktansvärd i en what-the-F-just-happened moment.

Sen längtar jag också tills 90210, Greys Anatomy, Teen Mom. Och att inte förglömma One Tree Hill och Pretty Little Liars men de två kommer först nästa år.

... Bara så att ni som följer någon av dessa serier vet alltså. Ni andra kan ju låtsas att jag skrev något jätte intressant..

Tumblr_luer4lkp651r4wkg9o1_500_large



Min rit skills

suger aprumpa. Att allt jag skrev nyss försvann suger också aprumpa.


Gahh!!

Jag som hade lagat bilderna i ordningsföljd och allt. Sen genom åren, alltså ungen är bara 2 år, men ni fattar. Jösses vad jag är borta, kanske dags att sova eller något.


Gumman

Yasmine genom åren, voj söta unge. Tänk att hon är min, wow.


x2

Jag har gått igenom lite av Yasmines baby kläder och fnissat lite. Har min unge faktiskt varit SÅDÄR liten, strl 56. I dagens läge är det strl 92 som gäller!

Men så fanns det likadana bodyn och tröjor, jag minns så bra hur ofta hon fick likadana plagg av olika människor. Ibland samma strl och ibland hade vi en som passade perfecto och en som hon fick växa in i. Alltså 2 år sen, can't believe it. Jag som alltid har varit rädd för att föda (blev lite traumatiserad när jag var liten och lyssnade på förlossningsberättelser av mamma, mommo och moster.), gjorde det. Jag födde en huge unge. Bara sådär. Haha, still can't believe it.

Smärtan är bortblåst, gone. Jag får inte längre rysningar vd tanken av att föda igen, tur nu det! Men kanske inte något jag skulle tänka mig att göra varje dag.

Min unge på strl 56.


Sjukt.

Buäh, jag har gått och surat hela kvällen pga att vi säkerligen inte kommer att kunna ta lägenheten. Jag vill skrika så högt det bara går, för ja alltså, fy farao va' allt suger!!


New.

Jag kan liksom inte få den där lägenhet ur huvudet. Den som vi var och tittade på. Nu vrider jag och vänder på allt för att jag tror att vi kommer att trivas så bra i den lägenheten även om den är 50 kilometer från mamma och pappa. Men det ger mig bara en ursäkta att få sova hemhemma oftare än vad jag gör nu.

Diskmaskin fanns där, fatta lyckan! Bastu också, in i lägenheten, fatta lycka där också. Och det är ju inte alltid man får de två sakerna och en jäkla hiss på samma skit, eller har jag fått allt på bakfoten? För jag har nog aldrig hittat en sån där fab lägenhet med såna grejs. Mama Hanna goes nuts. CRAAAZY

Presidentval

Jag jublar lite smått över att jag får vara med och rösta. Weehoo, så nu behöver jag inte vända kinden till när kandidaterna kommer upp, utan jag får läsa och hänga med lite. Jag tycker så där lite smått om politik. Okej, i löve it.

Och en kopp vaniljté.

Tur att klockan "bara" är tio före fem. Jag föreslog åt gubben att vi skulle hitta på något ikväll, och han är nog tvungen att hänga med. En spontan trip till Janinas med familj kan vi utesluta eftersom de antingen är ännu i huvudstaden eller påväg hem eller så är de trötta så dit får vi fara en annan dag. Hem till mina föräldrars, till tobbes föräldrar x2 eller ja, kanske en familjekväll bara vi tre. Det återstår att se.


Vi klagar hela tiden.

Det är så roligt att hälften av mina facebook vänner skriver på sina status att det snöar, de jublar säkert bakom sin skärm medan andra hälften är störd på dem som skriver att det snöar- Men saken är den att vi är vana med att ha snön till knäna redan i Oktober-November så jag förstår de som jublar och är lite till sig när det snöar där ute. Nåja, klart man kan se själv att snön finns på marken men nog vet vi alla att om vi nu får en grön jul så kommer de som "klagar" att även klaga över att det inte finns snö även om de vill lite vara coolare och inte bry sig om att det snöar nu. Förstår ni vad jag menar?

Människor har en tendens att klaga över allting, även om man själv inte vill erkänna det. Vi kan liksom aldrig vara nöjda, så är det bara, sjukt.

Jag skulle kunna
printscreena och visa de allra roligaste facebook statusar som handlar som snön, men jag vill inte heller att de som har skrivit dem ska tro att jag på något sätt vill hänga ut dem, så ni kan ju alla fantisera lite vilt om hur dessa statusuppdateringarna ser ut. Nu har jag igen lyckats skrapa ihop en onödig inlägg men såna ska det ju finnas också, tur det att jag inte har en sån där jätte seriöst blogg där allting ska vara fint.

Are you staying?

Vi hoppas förstås att snön är här för att stanna! Vi vill ut och åka pulka, bygga snögubbar, laga snöänglar sen när vi har hunnit med allt minst 3 gånger får det bli sommar igen! :)


Good Day.

Idag känns det som julafton, idag känns det som om vi ska få äta jätte mycket och god mat. Men fallet är att det bara är den sjätte December- vilket betyder att det är Finlands självständighetsdag, kul. God mat vill jag iallafall ha idag.

Kanske en eller två kramar.


Natidags.


Försöka kan man ju!

Jag har inte 3G på min telefon, ännu iallafall så jag har försökt att få Tobbe att ladda ner blogg.se's app så att jag kan mobilblogga när vi är on the road eller någonstans där trådlös internet inte finns.

Men icke sa Tobbe :(


Mongo iphone app

Jomen första plåten blev såhär var det ju:


Lägenheten.

Vi har varit och tittat på en större lägenhet ikväll, jag kunde bra tänka mig att bo där. Yasmine skulle få ett eget liten rum. Diskmaskin fanns, bastu fanns i lägenheten, hiss. Balkong fanns inte men det gör inte så mycket alls.

Efter allt det åkte vi hem, eller nåja via Abc och åt mat, såklart blev det annat smått och gott för vi firar ju låtsas Fredag idag. Vi har även bakat pepparkakor och troligtvis slagit rekord på det för förra året kan jag inte komma ihåg att vi bakade pepparkakor 1 enda gång. Men vet ni, Yasmine har inte fattat hela grejen ännu så då blev såklart första plåten såhär:


Turtle

Ingredienser till sköldpaddan om någon ville göra dem, själv tackar jag nog nej.

Ser ju inte alls så yummie ut :)


Halå haloo

Vi ska snart eller så småningom åka iväg och titta på en större lägenhet,
Spännande.


I almost died

Jag skulle aldrig laga detta, just saying..


Vinnaren av Glimra Tävlingen.

Jag har kontaktad dig via mail! :)

Är.. *Trumvirvel*


Sjukt.

1:21 - fatta vilken sur mama det är i huset denna tid på dygnet när ungen totalt vägrar att sova. Tjugoett minuter över 1, på natten! Oh lord.

Blää..


Well look at that!

Blogg.se's app får inte 10/10 förrän det går att korrigera stavfel och lägga bilderna i mitten, sådeså!


SBT

Kanske denna finisen får bli nyårsklänning? Måste. Börja. Planera. Nyåret.

För julafton och allt, men så jag har någonting på klart iallafall. Det står mellan att samla ihop hela gänget och deras repektive och hyra en stuga eller att vara hemma med (MYCKET) gött och skjuta lite raketer med lilla hjärtat. Alltså, jag vet inte vad jag vill mer, fö båda valen låter så himla kul!


Fniss!

Oopsi, så kan det gå när man vill vara bad och öppna lucka 5..


God dag.

Eller kväll! :)

Vinnaren har Yasmine plockat fram så ni får stay tuned en liten stund till.

Jag har hunnit ta en 1 timmes dusch med helkroppspeeling och allt sånt där man gör när man tar hand om sig själv. Väldig behövligt och jag känner mig så otrolig utvilad! Skönt.


Nomnom.

Och så fick jag dumle mix av min fina moster, perfekt till fredagsmys framför The Victoria Secret Fashion Show 2011.


Fredag!

Jag och Yasmine har haft lite Qtime med min moffa&mommo ikväll, ätit och druckit té- haft en bra pratstund. Sen kom mamma och alla andra, även farfar! Yasmine var blyg som alltid när farfar skulle titta på henne eller vad man nu ska kalla det. Ett ok stämpel på 10/10 fick hon.

Sen blev det högljudda ungar för då var hon, Isabella och Bryan i fullfart med rop och spring. En riktigt fin kväll har vi haft och imorgon på kvällen ska vi spendera med dem alla igen. Jag hade lovat Isabella att vi skulle baka pepparkakor så pepparkaksdeg ska jag ta med imorgon, vackert så.


Arg!

Jag är så himla frustrerad, arg och besviken så nu tänker jag ta ungen under armen och åka hem till mommos&moffas och hälsa på familjen!! Och min farfar som jag inte ha sett på typ 5 år!!


My phonie julkalender

Under varje nummer gömmer en gratis app. Roligt!


Klistermärk

Yasmine och hennes klistermärken, lite här och där..


Jeffery Campbell - Lita

Alltså om jag inte hade varit mamma nu och ha bra prioriteringar så skulle halva min skatteåterbärning gå till detta:



Istället ska jag shoppa en xxl blöjlåda med 3 blöjpaket och mat. Och kanske en vinflaska för fredagsmys.. Kidding. Jag dricker inte vin. Men en cider, eller coca cola.


Happy Mama!

Så där för att berätta min glädje just nu. Jag hade liksom slutat att bry mig om skatteåterbärningen eftersom jag var 110% på att jag inte skulle få något tillbaka. I duschen fick jag en konstig känsla så jag loggade direkt in på nätbanken och ser man på, där stod det: tydligt och fint; skatteåterbärning. Och visst hade jag fått, inte alls någon fjuttig summa utan riktigt bra så att vi inte behöver leva allt för tight denna månad som jag hade trott. Awesomeness.

Juletider.

Nu när julen närmer med stora steg så hade jag tänkt ha en tävling. Julklapp åt er själv eller någon ni håller kärt kanske? Har ni något förslag på vad NI skulle vilja vinna?

Nästan allt går att fixa.


Sötaste!

För jag har ju världens sötaste dotter!


Men what the?

Det blir ju bara fel bilder!! Denna skulle det ju va'!! Gahh..


Är du mitt samvete?

Haha, Doris är ju för härlig! Jag döör..


Hitta Nemo!

Bästa filmen ever!




Right know.

Denna film får vara kvällens film. Men jag vet inte, det känns inte riktigt som om denna är kvällens film.

Hitta Nemo, däremot! Hmm. Tåls att tänka på i fem minuter till..


Trying to blog.

Jag försöker att blogga men plikten kallade, Yasmine. Så nu ligger jag bredvid dottern och hör på hennes gnäll medan hon dricker kvällsmjölken.

En trött tjej som behöver sömn har vi i huset just nu!


Dagens funderingar.

• Hur gör de från Biggest Loser när de är hemma på Loma?
Unnar de sig något gott i smyg?
• Blir det någon skatteåterbärning åt mig?
DET HOPPAS JAG!!
• Varför vill inte Yasmines förskylning ge med sig?
Den blir liksom bara värre.
• Varför ska killar vara så trögfattade?
??????
• Varför vill jag hela tiden ta en stekpanna och banka på Tobbes huvud?
För det vill jag hela tiden..

Cravingz!

Nå hörrni, man skulle vilja tro att jag är gravid, året runt eftersom jag varje dag har olika udda cravingz.

Säg nu att det finns nån annan där ute som är som mig? Pliis?! Nån?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus