This one's from me


Playdate bilder var det!

Jag glömde att visa mina (dåliga) bilder från playdaten, dem ska ni få se på medan jag försöker att hitta sömnen.

Påtal om dåliga iPhone bilder, alltså om ljusen är bra är kameran bra men direkt det är lite dålig då suger bildkvaliten. En till orsak varför jag vill ha en ny. En bra kamera duger också. Men så mycket som jag mobilbloggar så är en bra telefonkamera behövlig, nåja, playdate bilderna var det ju!


Woohoo!

Jag längtar till julmaten, så mycket att det känns okej att svälta sig tills det. Bara för att jag då skulle få äta hur mycket godis och god mat som helst!

Ett av Mina nyårslöfte kommer att vara att jag börjar träna, eller något. Och äta bra, för det suger jag på. Frukost ska jag lära mig att äta. Sen att träna, inte för att jag tycker att jag är för fet eller nått men mera för att jag har länge försökt få ett par extra kilor men de har liksom bara fastnat på magen. Det ni är inte okej. Rumpan skulle vara okej. (Jag är en av de som inte har en rumpa, eller tuttar.) Jag som är så liten annars vill helst inte förknippas med gravid när jag inte är det.

Men 1, 2, 3, 4 kanske till och med 5 kg är välkommen. Alltså, det blir bara mera av mig att älska ;)


Öronorgasm

Så här på kvällskvisten taggar jag inför läggdags med musik, slå det ni! En sån där udda blandning från Rihanna till Five Finger Death Punch, vackert så.

Att inte förglömma på lördag är vi bjudna hem till mommo&moffas på mat, mumma! Och såklart familjehäng. Annat då? Nå, jag ska försöka att se om jag får tummen ur och få ihop en fin bild på min 3dje tatuering, för den har ni ju inte sett ännu. Anyways, nu ska jag unna mig ensamtid, all by myself.

ASAP.


Julkalender

Alla längtar tills 1 december, för då får 1 luckan i julkalendret öppnas. Jag har varje år tänkt att; iår ska jag unna mig en kinderägg julkalender! Dagarna går, 1 december kommer och jag står utan en kinderägg julkalender, inte äns en vanlig julkalender har jag. Fy så tråkigt.

Iår har Yasmine en egen vanlig julkalender. Barbie, Hello Kitty, ja alla såna julkalender klarar hon väl sig utan i ett par år till.

Jag minns att jag varje år fick en julkalender av mamma & pappa och en av min morbror H och att jag alltid, alltid hittade en till chokladbit i nån lucka jag redan hade öppnat förut. Jag vet inte om det var för att jag var extra snäll eller om lilla jag bara inbillade mig det och fann choklad i de redan öppnade luckorna för att jag hade glömt att öppna dem.


Lite naket!

 

Yasmine bestämde sig för att klistra klistermärk på min rygg,
hennes mage, ben, allt möjligt!


image description

 


My awesome daughter.

I förra inlägget skulle det stå sådan far också, men det kanske ni gissade ut?

Nåväl, meet miss little cool även kallad min fina dotter;


Sådan dotter,


Nami nami


Barnmatsbok och Gravidpaket.

Ni från Sverige har väl hört att ni kan beställa en helt gratis barnmatsbok från Semper?
Om inte så klicka in hit och beställa hem en åt er.



Och hos Allt för Föräldrar får gravida beställa hem en helt gratis gravidpaket. När jag var gravid med Yasmine fick jag faktiskt hem ett paket från Allt för Föräldrar och den uppskattades! Klicka er in hit.


Brrhh..

Så länge vi väntar på att far i huset ska komma hem från jobbet, vilar dottern och mama herself sitter och bloggar från pappas dator. Vi borde fara på en snabb visit till svärföräldrarnas eftersom jag igår hade printat ut två papper, fyllde i dem och glömde dem där. Senil mama in tha house!

Jag har liksom inget att skriva om, eller berätta. Eller nåja, vi söker ännu en ny och större lägenhet. Om vi hade pengar skulle vi bygga eget, eller det skulle jag göra iallafall- Jag vill baka tills jag inte orkar mer. Jag skulle kunna tänka mig att tatuera mig, igen. Vi behöver verkligen nya kläder. Och idag har jag lagat kalops till middag, första gången ever och jag vet inte om det blev 10/10 eller om det blev 0/10 det får gubben avgöra när han kommer hem och ska äta. Nu märkte jag även att min ena fot har somnat, jiippi..

Jo, alltså, Det finns inget snö på marken. Har ni snö i Sverige? Isåfall kommer vi dit.


Bilden är lånad från google.

Jag har iallafall lyckats att få det att se ut som kalops,
för exakt så där ser det ut i kastrullen.


Last Sunday

Förra veckan fanns det inte så många happenings. Men jag hade min första största hudvårdsklass som gick över förväntan, riktigt bra! En mycket trevlig kväll med fina tjejer.

Söndagen steg jag upp omänskligt tid och for iväg till Vasa för att hjälpa svärmor. Som tur hade jag med Angelica så dagen blev inte alls långtråkig eller jobbigt. Utan våra trötta humor gjorde allt roligare!

Vi fick sitta
vid ett bord som var bredvid dörrn och hälsa alla som kom välkomna, ge goodiebag och se glada ut.

Sen när det började fick vi vara med. Så vi satte oss ner vid ett bord, som tur var vi själva så vi störde (hoppas jag) inte någon med vår dåliga humor och småfnittrandet.


Tittade på Adventsljus och delade ut lite räkningar.



Vi fick namnskyltar såsom alla andra som var där.

Skrev gulliga beundrarbrev till varandra i brist på annat.



Klottade sönder Angelicas kladdkaka, också i brist på annat.



Smygfotade svärmor.



Smaskade på choklad.



Försökte att klura ut vad texten där ner hade för mening.



Missade även ena modeshowen, den där nere. Vilket vi ångrar. Bläh, För ni ser ju vilka fina märken de var. Men den andra var vi där och den var nog så himla bra.



Jag agerade paparazzi
med svärmors kamera så de bilder får ni snällt vänta på. För det fanns även en dansgrupp som uppträdde, och vi hjälpte till med att plocka fram småsaker, och serverade kaffe. En mycket annorlunda Söndag, en bra sådan.


Konstverk

Kanske ni vill se dotterns fina konstverk?


Hej på er

Long time no speak! Jag har många gånger tänkt skriva något men har alltid blivit avbruten, därav de 4 obloggade dagar. Jag tänkte iallafall påminna er om Glimra-tävlingen, som avslutas 3dje November! Så skynda er, kanske ni hittar någon fin bok att ge åt mamma/pappa/barn/vän till julklapp? :)

Sen ska jag
även tillägga att jag kommer inte att godkänna kommentarerna i den tävlingen eftersom det har kommit in många kommentarer där läsare inte vill blotta sin facebook, om ni förstår vad jag menar.

Och såklart lite
update då: Nå, Yasmine har världens hemskaste förskylning som inte vill ge med sig, hostar som om hon hade rökt i 40 år. Och själv står jag och trampar på ett och samma ställe gällande framtidsplaner. Jag har bilder att visa så jag tänkte lämna det så här istället så får ni bildinlägg istället senare ikväll.

Kanske om någon timme.

Jag känner mig ledsen och trött just nu, så det finns väl inget bättre än att läggs sig under täcket på soffan bredvid dottern. Kanske det vänder uppåt eller så går jag och lägger mig snart.

Men ni ska få se Yasmines lilla julklapp av lilla jultomten!


Sova var det ju!

Aijaa, godnatt på er!


Glimra Förlag.

Nu kickar vi igång med en tävling, i samarbete med Glimra Förlag!



Tävlingen pågår fram tills den 3 November klockan 00.

Jag har fått äran att samarbeta med Glimra Förlag och på samma gång kunna hjälpa Glima Förlag att stödja Friends. Och ni får också vara med och hjälpa dem på traven. Så nu har ni chansen att vinna en valfri bok från Glimra Förlag.
Kika gärna in på deras sida och se på deras fina böcker.

Om 1000 (tusen) gillar Glimra Förlag's sida på facebook före julafton så skänker dem 10.000 (tiotusen) kronor till Friends. Och alla har vi säkert hört om friends, vid mer info om dem så klicka här. Det är fint gjort av Glimra tycker jag. Och inte är det alls svårt att klicka in dit och klicka en gång till, vips- bara så där så har man gjort en god gärning. För visst är vi emot mobbning!

Tävlingsregler:
- Gilla Glimra Förlag på facebook.

Ni bloggare får gärna använda bilden ovan och blogga om detta, inget måsten men om ni gör det ska ni skicka länken åt mig. Eller varför inte dela detta på eran facebook sida? Det går också bra att i samband med att ni har gillat Glimra's fb-sida dela deras så att alla ser budskapet. Och såklart får ni som har delat det vidare en extra lott bara ni kommer ihåg att meddela det åt mig så att jag vet!

TÄVLING AVSLUTAD!

 


Stay tuned!

Efter att ha fått lättat på hjärtat ska jag byta från phonie till datorn och slänga ihop ett tävlingsinlägg! :)

Stay tuned sweethearts


Because it's not worth it.

En väns mamma hade uppdaterat sin fb status med något om falska vänner, nåja, människor i överlag. Jag kom på mig själv att tänka på de runtomkring mig. Jisses alltså!

De man trodde skulle hålla kontakten och så vidare, dem pratar jag med sisådär var tredje månad. Om äns det! De jag inte trodde skulle äns bry sig i att hålla kontakten, dem pratar jag med var och varannan dag. Tänk så fel man kan ha ibland! T.ex idag fick jag spontant besök (även om det inte var så länge) av Madde, Lisette och Emmelie. Imorgon ska jag umgås med familj #1 och 2, kanske 3 och sedan hem till Tiia's, på MK klass but still!

Sen hatar jag, och jag är mycket medveten om att hata är ett starkt ord! Men ja, jag hatar dem som säger ett och gör två. Förstår ni? Säger en sak och gör annat. Jag vet hur ofta jag blir utnyttjad med att få sitta och höra någon prata strunt om sin kompis bakom ryggen men sedan går tillbaka till sin kompis och låtsas som om allt är bra. Det är så konstigt för, om det nu ska vara så, på en skala på 1-10 (10 är störst) hur stor är sannoliken att personen inte pratar skit om mig också? Jag har lärt mig att sluta lägga energi och tid på sådant strunt.

Istället får Yasmine extra tid och en energifull mamma, mycket bra val om ni frågar mig.




Julmys

Hemmet doftar jul, finns det något härligare än det? Vi har haft en awesome fredagskväll med fin sällskap. Ungarna fick leka av sig och baka och sånt roligt. Vi föräldrar fick prata av oss och beundra våra fina barn.

Life's good! Nicolina är en så himla härlig unge, alltså tjejen har blivit så otroligt duktig! Mamma Yasmine och Pappa Yasmine kallar hon mig och Tobbe, gulligt, om jag får säga. Och hon är så duktig med Yasmine, är som en stora syster och försöker visa rätt och fel. Yasmine har lärt sig att vara försiktig med Joline och gullas med Nicolina så ofta hon kan!

Jag spricker
av glädje. Vi prickar in nästa playdate så fort som möjligt, visst Janina?! ;)
Mer bilder kommer imorgon, nu får ni böja er med bilder jag lånat av hjärtat! Godnatt.




Jomen visst!

Tobbe och Yasmine är redo för Janina och hennes familj..


Playdate och julmys!

Jag har städat hemmet från topp till tå, så nu kan Janina och hennes familj komma. Och sen har jag grävt efter babysittern så nu är den fit for fight att ha Joline där om hon vill sitta där förstås. Sen har jag även planerat lite pepparkaksbak och julstjärnor och glögg, alltså julmys med di stora och små! Men före allt det där ska jag fixa ihop lite varma smörgåsar. Och före allt det så måste jag till butiken.. :)

Jag ska klä
på mig lite mer vanliga kläder, sitter ännu i pyjamas (!!) - och sedan 5 minuter på hår och smink efter det off to the butik och sedan tror jag att jag hämtar dottern från dagis. Det är trots allt Fredag så nog kan hon få komma hem nån halvtimme - timme tidigare. Där har ni min dag/kväll, vad ska ni göra?

Jag lägger upp tävlingen ikväll då jag har mera tid att skriva ner tävlingsregler och sådant, så stay tuned!

No longer fb addicted.

Hallelujah moment när jag inte hinner med facebook längre. Ni vet inte hur skönt det känns att slippa bli störd på någon som har uppdaterat något onödigt och blabla på facebook, såna där saker man inte kan låta bli att inte bli irriterad på. Jag har nämligen gått och blivit lite spelberoende av ett bakspel och sen ska dottern skötas och saker ska fixas så jag hinner knappt checka fb. Fyfarao va' skönt! Såklart är jag alltid inloggad via telefonen så alla tror att jag är online även om jag inte är det, vilket leder till att jag får sisådär konstigt många meddelande och händelser.


Om ni var intresserad av att få veta det..!

To a better place.

Idag har jag suttit och skickat mail, fram och tillbaka, hit och dit. Nu väntar jag med spänning på svar och sedan dyker det upp en tävling här! Jag lovar att alla kan vara med och jag hoppas att alla vill vara med, priset får ni förstås välja själv och kanske en julklapp åt er eller någon ni håller kärt?

Det bästa med denna tävling är att vi får vara med och hjälpa ett företag, lite sådär change the world to a better place! Jag har nog aldrig varit så här glad över att få den möjligheten att få ordna en sån här tävling, även om det inte ger mig något utav det men att få veta att jag kan hjälpa till, ah vilken härlig känsla!

Jag återkommer snart med tävlingen! :)

Where's the snow?

Jag bara undrar, ska vi få en vinter utan snö? Det vill jag verkligen inte även om inte är helt fel med att slippa slasket som snön lämnar efter sig. Men julfeelisen kommer aldrig när det inte finns snö, iallafall inte för mig. Klart vi myser i "vinter"mörkret. Men det känns bara som ruggig höstväder (!!) och eftersom klockan är 01:32 så är det faktiskt exakt 1 månad kvar till JULAFTON - Alltså snön får nog komma nu, se så, komsi komsi.


Working woman

Känner mig som en riktig arbetskvinna när jag sitter på två datorer, gubbens och min. Min dator krångar, allt som är mitt krånglar men så är det när man har en 2åring i huset som också ska testa på allt möjligt. Nåväl att blogga och skicka mail känns lite bättre att göra på gubbens dator eftersom allting suddas inte ut helt idiotisk och automatisk snabbt. Vilket betyder att jag inte behöver sitta och kämpa med en och samma sak i 3timmar. Pjuh.

Sen såg jag att jag även har fått ett mail som jag har väntat på, en såndär hobby grej med minimun betalt. Inget att göra med bloggen tyvärr, men jag lovar att ordna en tävling snart åt er. Hobby grejen jag pratar om är mer för mig, att få göra något jag brinner för. Iallafall en sak av de sakerna jag vill göra!

Jag har en sån där hatkärlek för nålar, om man kan säga så äns? Nåväl jag är iallafall ingen fan av nålar och pick eller tonvis med blod och det jag är erbjuden att göra har inget med det, eller nåjo, jag får ju se och så men det klarar jag nog av. Men före det är 110% så tänker jag vara lite sneaky, ni kan ju iallafall hålla tummarna för mig! :)


iPhone:isar

Jag har haft min iPhone i snart 2 år eller över 2 år, har inte saken på koll. Men ibörjan var det; "Varför köpte du en iPhone?" och sedan blev det "Varför vill man ha en iPhone?" och nu äger nästan, bara nästan alla runtomkring mig en iPhone. Sånt är bara roligt tycker jag. Jag är till 100% nöjd med min och välkomnar jätte gärna alla med i the iPhone:isarnas grupp!

Saken är den att min iPhone har börjat krångla, helt klart mitt eget fel på grund av Jailbreaken, och jag är så trött på skiten att jag bara vill kasta telefonen i skräpkorgen. Men fallet är ju den att det inte är telefonens fel, utan jailbreaken. I cirkus ½-1 år har jag väntat på femman men så plötsligt kommer en 4S ut, vilket betyder att det tar en bra stund ännu tills femman kommer. Det har varit på tal att femman inte ska komma, eller någon har hört att den inte kommer men klart den gör. Jag vet bara inte om jag har orken att vänta på femman, eller orken har jag men det där att den ska krångla, suck.

Men hey!
Look on the bright sight, på cirkus 2 år har iPhone 4 kommit ut och iPhone 4S - alltså vilket betyder att egentligen ska det inte ta så länge tills femman kommer, eller?

Och sen så vet jag att det finns dem som tycker att det är onödigt att skaffa en iPhone men för mig är det inte det. Den har liksom varit en mini dator för mig som går att tas med överallt, det enda som "inte" går att göra på iPhonen är att se på film, eller nog går det ju men jag har inget behov av det. Jag vet inte varför jag berättar detta åt er, kanske för att ni ska komma med lite argument grej här om jag ska vänta på femman och krångla vidare ½-1 år med min 3GS eller om jag ska skita i femman och skaffa 4S?


Och bara så där har jag också lyckats skrapa ihop ett inlägg om en telefon.


Sometimes you just need to do it right yourself.

Ett halft problem ur världen, hurray! Idag ska jag ta bort två stora stenar på ena axlen, inte för att få det undanstökat utan för att jag är redo att ta bort dem och få saker och ting på rätta spåret, alltså uppförbacke.

Någon måste ju vara the bigger person, så ja- lite piku steg tar vi så kanske det ordnar sig. Hursomhaver, det var ju städa hemmet!

First.

Efter att ha skickat iväg gubben och lilla hjärtat till jobb och dagis sov jag en timme till, steg sen upp och fixade mig, packade väskan och var fit for fight för min första själva MK klass, jag dog lite påväg dit, tur nu det att det bara var bekanta och att vi endast var sammanlagt 5 personer, om man räknar med mig då förstås. Jag försökte att tänka igenom hur svärmor hade haft sina hudvårdklasser eftersom jag har varit med henne när hon har haft dem xantal gånger. Well, allt gick bra kan jag meddela.

Det blev inget direkt köpt utan mer "jag ska tänka.." - Som tur är väntade jag mig det så det blev inget nerslag där. Adrenalinet finns ju kvar ännu så den ska jag använda till att städa hemmet.

Hoppsan

Jag skulle ta en powernap ihopp om att huvudvärken skulle försvinna men vaknade för en halvtimme sedan och huvudvärken är kvar. Tur nu det att jag får gå och sova igen snart!


Bara så att ni vet.


För er skull så ska ni aldrig, aldrig se denna film. Den sög. Från början till slut.


Yasmines fina teckningar

Ni får titta på dotterns fina teckningar sålänge jag är på ett möte.


För trött för att fungera

Jag vet inte om jag är glad eller inte över att denna vecka har nått sitt slut. Det känns lite som att dessa veckor har varit en väldigt lång bad day, och det ändå fortsätter i samma stil nästa vecka, så spelar det egentligen ingen roll alls att vi välkomnar en ny vecka imorgon eller dag.

Gårkvällen spenderades i sängen med dottern. Jag låg på sängen och tittade i mörkret medan hon snarkade bredvid. 0400 somnade jag och eftersom det har varit så tungt i hjärtat den här senaste tiden stängde jag av väckarklockan och sov vidare. 10:00 steg jag upp och dottern sov fortfarande.

Sen när hon väl steg upp fick jag först klä på Ior för att hon också skulle klä på sig och sedan lägga upp Iors hår för att hon också skulle lägga upp sitt. Yasmine har blivit så där "so cute" nu också. Hennes ordförråd blir större för varje dag och hon är så otrolig snäll och ger mer än gärna komplimanger. Idag fick jag höra att jag var fin. Well thank you sweetheart! - även om jag såg ut som en klubbad säl.

Jisses, vilket fluminlägg. Nå let's call it a night eller något liknande!


Film

Det känns lite som att leva i en film när jag researchar så mycket.

Klokare har jag inte blivit.


Dagens middag


Kölden

Snön kanske inte har kommit men kölden har hittat hit. Wuäh, vad det är kallt där ute och nattetid ska vi inte tala om. Sen när jag ändå har hackat upp mig på snön så tänkte jag, alltså man kan ju inte böja ordet snö?

Och sen, säger man det snöar eller snögar? Jag har på känn att snögar är fel, det låter fruktansvärt fel men snöar då? Snöar, snöar.. Ja, nu låter snöar också fel. Hur svårt ska det få vara egentligen?

Nåväl, dags att avrunda dagen. Väckarklockan är på 0800 sharp! Jag vill bara gråta när jag tänker på hur trött jag kommer att vara imorgon. No can do! Godnatt med er.


Looking back at the wintertime 2010


December 2010

Oj så jag minns denna dag då jag kom hem med nya tossor till Dottern, om ville prompt testa dem och det fick hon. Såklart skulle det springas och sånt! :)


December 2010

På jullovet hann vi även till på playdate till Janina + familj. Yasmine var så där passligt fin gyllenebrun från Thailandresan. Jag minns även att jag och Janina gav ungarna till deras pappor och tog sisådär ½ timme Qtime med varandra och skrattade så magrutorna började synas.


December 2010

Och när Yasmine torterade sin minigris. Jag vet faktiskt inte hur hon fick för sig att rida på grisen?! Men det gjorde hon, nöjd och glad.


December 2010

Och hur vi kämpade med att få ett julkort utav Yasmine. Mutade med pepparkakor och julgransbollar som ni ser. Av säkerligen 50 bilder var denna en av de bästa. Så det fick bli denna. Julkort för år 2010. I år vet jag inte riktigt om vi kommer att skicka ut något julkort.. Men det tåls att tänka på en stund till.

 

 


Vadå snön har kommit?

Jag läser överallt på Facebook (surprise, surprise) att snön har kommit, lite här och där men här hos oss är det gräs på marken, alltså grönt.. Alltså ska inte vi få snö då? Inte äns piiku lite? Jag hade faktiskt sett framemot snön. 20onde November it is (klockan är ju efter 00), vilket i sin tur betyder att Julen snart är här. Och att det inte är länge tills vi välkomnar December.

Näe, jag ville bara berätta för er att jag är ledsen över att det inte finns snö på marken, för förra året hade det kommit vääää-ää-äldigt mycket snö 20onde November 2010.

.. Alltså vi vill ju ut och hoppa i snön.. Eller åka pulka..


WALL 44



Jag är som ni kanske redan vet medlem hos Campadre.fi - Där får man möjligheten att få olika saker till mycket bättre priser. Allt från klockor, märkeskläder och stekpannor, typ allt. Jag har ännu inte hittar något som har fallit mig i smaken, eller nåjo, men inte så att jag blivit lite kokko och bara måste ha det.

Wall 44 tavlor är något jag bra skulle kunna tänka mig att ha hemma på väggen, så mycket historia bakom bilderna- if you know what i mean!

 


Dagens Sötisar!



Minigris VS Bebis Apa- Dem är ju så otroligt söta båda två. Fy farao vad roligt det skulle vara att ha en liten minigris som skuttar här hemma. Eller en liten apa som hoppar lite hit och dit. Vem av dem är sötare?

 


Holy Cow!


"Sometimes you just wanna give people a high five to the face!" :)


Cupcakes

Tumblr_lug50cxfuo1qhigdxo1_500_large

3735075180_c80281645a_z_large

5449842994_571a92b881_z_large

5901263670_4d06dbfdce_z_large

En vacker dag ska jag också kunna laga så där fina cupcakes. Före jag dör!!
Alla bilder är lånade från weheartit.com




Sugar

Jag hade ett skål med sockerbitar i på bordet, Yasmine skulle såklart smyga upp på bordet och ta en. Alltså vad är det med barn och sockerbitar egentligen?

Tumblr_l48j2zlp651qapij1o1_500_large


Lite tid över.

Jag har piiku lite tid över så nu har jag suttit och svarat på frågor. Kanske jag har glömt bort någon men isåfall är det bara att fråga det igen! Sen kanske ni vill ha en frågestund också? Eller en tävling? :)

Happy baby.

Stress var förnamnet imorse. Efter klockan 1 kom gästerna och oj så blyg dottern blev, men som tur tog det inte länge före hon blev sitt riktiga jag. Alla gäster har åkt hem och vi kan säga att det har varit en mycket bra dag. Dottern har fått leka av sig med alla möjliga så ikväll kommer hon nog att sova bra har jag på känn.

Imorgon ska vi upp tidigt för det ska kalasas en sista gång för iår, iallafall med Yasmine som mittpunkten. Jag var så upptagen med att catcha up med tjejerna som jag inte har sett på tiotusen år (känns det som!!) så det togs bara två dåliga bilder. Vi hann pricka in en tjejmiddag så det ser jag framemot!

Tobbe har åkt iväg till sin kusin för lite NHL så jag tar lite tid och bloggar, dottern leker med sina nya leksaker. Kvällens planer är väl inte så mycket. Inte någonting ansträngande. Tidigt läggdags blir det, för mama bear är trött!

2/3


Nå alltså

Jag har något jag vill dela med mig men när det ännu är lite väl tidigt att bli glad över saken så ska jag låta det gå en tid så att vi är 100 procent.

(Jag är inte gravid!)


Man skulle ju tro

Man skulle ju tro att Yasmine skulle strejka att äta maten när hon är lite sjuk men icke. Ungen åt tills hon blev mätt, tur nu det!


Barnkanalen

Vi sitter på soffan och tittar på barnkanalen medan potatisen kokar. Vi har även hunnit till bageriet efter en jordgubbstårta och till butiken, hem till mammas och lämnade av både tårtan och kakan. Så det behöver jag inte komma ihåg när vi ska dit senare.

Nåja, idag ville jag inte riktigt stiga upp men 09:00 väckte jag Yasmine, sådär rosabrusig och varm unge så hon fick stanna hemma idag, femton minuter senare åt vi varsin smörgås och pratade. 13:00 vilade hon middag och 14:30 vaknade hon upp utvilad och kramsjuk. Lekandet har lämnat åt sidan idag iom att dottern är så "trög" idag om man säger så. Nåja, nu ska jag och steka lite köttbullar.

Här har ni lite nya bilder men dåligaste kvalité och sen en bild upp och ner, jag vet inte hur i vida världen det blev så?! Ska tillägga att Yasmine nuförtiden hatar att bli fotad därav den arga minen.


5FDP

Five Finger Death Punch's nya album är awesome om jag får säga.


Tyst

Det har varit tyst här idag. Orsaken varför är enkel, jag har haft en mycket dålig dag. Inte såndär vanlig dålig utan hemskt dålig- jag skulle inte ha stigit upp ur sängen imorse. Plus att Dottern hade stegring igår kväll, inatt och imorse. Sen spydde hon ner halva soffan.

Lägger punkt här och säger tack för idag. Hoppas på en bättre dag imorgon!


För andra gången

Nu ska jag återigen försöka sova. För att vara ärlig så vill jag bara gråta med tanke på att jag inte har fått sova oavbruten i flera veckors tid. Svåraste är att somna. Ligger allt som oftast och tänker, grubblar och vrider och vänder mig. Igår, var första gången jag somnade efter bara fem minuter men med min otur så hade lilla hjärtat en dålig natt. Nåja, nu sova!

Här får ni en bild att se på tills jag uppdaterar igen :)


Snälla nån!

Mensvärk mitt i natten suger. Jag ligger i sängen och vill dö, bara så att ni vet. Stackars mig.


Kompromissa

Som flickvän till en dataspel beroende pojkvän ska jag berätta att det inte alls är lätt. Det blir oftast gnäll och tjat ibland och det blir också att jag inte bryr mig heller. Sen kan han även bli behandlad om ett tonårspojke. "Spela nu en timme till sen får det vara bra för idag" eller "Nu har du spelat hela kvällen, kom så gör vi någonting annat" - Förut var det ett problem i vårt förhållande men nu har vi liksom jobbat igenom den fasen att det blir lite av vad han vill och lite av vad jag vill. Jag är glad över att han ändå hjälper till med Yasmine även om han spelar. Vi kompromissar nuförtiden.

På Lördag efter kalaset har jag lovat honom att han får spela hur länge han vill med sin bästa vän och vi (jag och dottern) far och hälsar på hos mammas. Sen när det är natidags för dottern får jag joina pojkarna. Jag brukar oftast fönsternätshoppa bredvid dem och alltid, varenda gång så börjar dem prata spelspråk med mig, det har liksom bara varit så och jag har låtsas att jag förstår vad de säger även om det låter som arabiska för mig, och arabiska kan jag inte. Men oj vilka skrattstunder vi har haft under såna tillfällen. Nu ska jag pussa min sovande dotter godnatt och sen krama om hjärtat. Talk to you tomorrow!


Alltså nejdå!

Först mina vänner vill jag berätta att jag är mycket, väldigt mycket ledsen och nere för att en av mina vänner far till Thailand nästa vecka, i två veckor. Det fick jag veta först nu, IDAG! Såklart är jag glad för hans skull och så men hallååå? Vad ska vi göra då? Frysa ihjäl och dö medan han får sola och dricka pina colada (typ) eller?
Hur tänkte han där liksom?

Sen att han ska samla ihop kompisgänget hos honoms på fredag (DENNA FREDAG, denna helg då vi har 3 kalas på 3 dagar!!) är ju ännu mer ledsamt. Hur ska vi hinna träffa honom då? Självklart syns vi på Lördag men hallååå?? (ja, ännu mera hallåå-moments) vi träffas 1 dag och så försvinner han i 2 veckor. Hur tänkte han där då igen?

Nejmen skämtåsido. Vi ska nog klara oss, blir lite extra kramkalas och sånt under helgen och nog ska det fixa sig så att vi också attendar the get-together-alla-kompisar kvällen också vare sig det blir 1 eller 2 timmar.


by the way, mr Backlund. Kanske det är dags att vi tar ett nytt foto tillsammans? ....


Mitt huvud, mina öron!

Pappa var nyss hit fram och tillbaka. Jag sitter under täcket på soffan och slappar, det är ju så kallt! Tobbe försöker få Battlefield 3 att funka och Yasmine, hon leker med hennes nya kök som har en irriterande ljud. Irriterande högt ljud. Surr och sånt som man bara klarar av i högst 2 minuter sedan vill man gråta. Vi måste om och om igen påminna dottern att maten hon kokar är säkerligen färdig för annars så låter hon spisen vara på och så surrar det och allt det där.

Hon fick även en mini bebis som går att ta med i duschen, så nu nattar hon bebisen i sin leksaksmikro, sånt går också vet ni!


Dagens middag

Bestod av makaroner och köttfärssås. Yasmines favorit.


Hello Superstar!

Eller någonting liknande. Janina herself eller Janina och hennes blogg börjar bli stor nu. Alla vet väl vem Janina är? Kanske mer känd som Nicolinasmorsa. Fyfarao va' hon är duktig, min vän! Jag hoppas att alla har röstat på henne så att hon kammar hem vinsten i år för det förtjänar hon.

Om ni inte har röstat så klicka er in HÄR och rösta! :)


Besök Janinas blogg för att läsa om livet som ung tvåbarnsmamma :)

 




Promenad.

Tobbe ringde nyss och sa att han inte hinner hämta Yasmine från dagis eftersom de jobbar lite längre idag, jag hade tänkt skicka iväg ett sms och fråga om min moster kan hämta henne på samma gång hon hämtar sina egna barn. Men nu i efterhand skulle det sitta bra med frisk luft och vi får ta den "längre" vägen hem från dagis. Känns lite hemskt att skutta en vagn vars två hjul behöver mer luft i sig uppförs en backe.

Lite städ och julprat.

Nu har jag städat här hemma, tvätt ska hängas upp och tvättmaskinen jobbar. Disken har jag diskat, sprang sedan runt lite och hittade lite muggar och små tallrikar här och där så de ligger på blöt och väntar på att bli diskad. Jag lämnade dock sovrummet och databordet åt Tobbe. Databordet får han ta hand om själv eftersom det är "hans ställe" medan sovrummet kan vi hjälpas åt.

Jag önskar mig en torktumlare och diskmaskin till julklapp. Eller en minigris, eller en apa. Eller ett eget hus. Men blir ändå glad och nöjd om jag får tillbringa julen med fina människor såsom familj och släkt, och god mat förstås.

Leka leka


Stora presenten

Vi sparade som sagt den stora presenten till efter middag. Nu har vi ätit, öppnat och byggt! :)

Yasmine är nöjdare än nöjdast!


Jag smälter lite.

Jag smälter lite. Yasmine har lätt de finaste av de finaste människorna runtomkring sig. Jag lovar att skicka vidare budskaperna ni alla har skickat via Facebook och Telefonen. ♥

Hela helgen stavas med stora bokstäver KALAS. Jag ska skicka ut inbjudningar så ni som känner er träffade har något att vänta på :)

 


Ost-skink paj

Ost-skink pajen står och svalnar, jag väntar på att Hjärtat ska plocka upp mig så åker vi iväg och hämtar hem lilla hjärtat. Mysfaktorn på hundrasjuttioelva med ljus förstås vid middag och sen ska vi röja undan lite här hemma. Alltså städa. Jag vet, jag vet att det inte är världens roligaste grej att göra iom att vi ska fira vår 2åring. Men hemmet ser ut som om det har varit en liten bombnedslag. Lite släng och disk och upphängandet av tvätt så är hemmet fit for fight. Jag får ta på hårdhandskarna imorgon istället.

Efter allt det så får mina hjärtan bestämma vad vi ska göra ikväll. Eller rättare sagt Yasmine får bestämma, det är trots allt hennes dag.


Födelsedagsbarnet - 2 år

Som jag har tjatat här på bloggen. För två år sedan fick vi världens finaste ängel. Idag, fyller hon hela två år (!!) Det sägs att tiden går fort då man har roligt, visst stämmer det!

Jag måste få skryta lite på vår dotter, hon är så duktig och har lärt sig så mycket under två år. Och så fin och gullig tjej. Vår lilla bebis är ingen bebis längre, för oss kommer hon såklart alltid att vara våran lilla bebis men Yasmine, hon är en stor duktig tjej nu.

Aldrig ska jag sluta älska dig.


15th November


Presenter

Imorgon ska vi sjunga upp Yasmine. De två mindre presenterna får hob öppna medan den stora får hon vänta med tills hon kommer hem från dagis. JAG LÄÄÄÄ-ÄÄNGTAR!! :)


Kärlek vid första ögonkastet

För exakt två år sedan satt jag och studsade på en yogaboll i vår gamla lägenhet. Snön hade täckt marken och det var kallt ute. Vinter.

Chattade med svärsyster via FB, räknade minuterna mellan värkarna och hoppades. Nu fick svärsystern skickasin mamma hit eftersom värkarna började komma med 3-5 minuters mellanrum, ibland 2-3. Tobbe satt och tittade på en film som visades på Sveriges 4an.

När svärmor anlände kom värkarna titt som tätt, värkarna var inte så pass starka att jag inte kunde hantera den. Gick på toaletten och slemproppen lossnade, ringde BB och de sa att vi fick komma in, bråttom behövde vi inte ha. Så jag gick och försökte röja undan lite hemma, packade det sista och vi hoppade i bilen efter att Tobbe hade hämtat nån skruvgrej åt Jonas som kom till oss. I bilen ringde Tobbe åt sin pappa och syster, jag lät bli att ringa åt mamma eller någon, bara för att jag trodde att de skulle skicka hem oss tillbaka.

Vi for via Karvat och den lilla stunden där började värkarna vara ohanterbar men inte så att jag ville dö. Vägen till sjukhuset kändes lång, hissen upp var jobbig. Jag blev undersökt och var bara 3cm öppen- TRE! Men vi fick stanna kvar, jag fick order om att försöka få sömn så att jag orkar men värkarna var för starka och jobbiga. Klockan 2 (tror jag) fick jag gå till förlossningssalen, epidural it was. Hade så ont att jag inte kände av droppnålen eller av epidrualnålarna. Där fick jag ligga och vänta tills jag var öppen 10 cm. De fick komma in och höja på droppen så att värkarna skulle bli starkare. Allt var frid och fröjd. Klockan 5 ville jag dö. Klockan 7 önskade jag att jag var död. Klockan 8 (tror jag) fick jag börja krysta. Wiihoo tänkte jag med lite "jag-är-helt-slut". Kvart före 9 lovade barnmorskan att hon snart var ute. 9:30 - ingen bebis.

 

Jag fick nog, bönade och bad om sugklockan, ville strypa alla, speciellt Tobbe som fick det lättaste jobbet. 10 - ingen bebis, barnmorskan blev lite stressad eftersom bebisens hjärtljud började sjunka, lite över 10 kallades en läkare in. 10:17 "hoppade" läkaren på min mage på samma gång jag kryste. 10:21, Bebis tittade ut. Inget gråt, ingenting. Bebis blir blå och fördes iväg, jag visste ingenting och var förkrossad. En bit bort från hallen hörde jag henne skrika, vilken lättnad. Moderkakan ut, bebis kom tillbaka, låg i min famn och de undersökte mig. Jag blödde som en tok men varifrån visste ingen. Bebis höll på att glida ur mina armar, pappa tog bebis och jag kände mig svag och dizzy. 3 liter blod hade jag förlorat (människokroppen har 5 liter) så vi fick stanna kvar i förlossningssalen tills klockan 16. Där låg vi alla tre och beundrade varandra. Yasmine och Nathalie hade vi som namnförslag, de var de två vi älskade. Yasmine blev det. Vår lilla prinsessa, Yasmine. Imorgon fyller hon 2 år.

Hon var oplanerad, men så älskad ändå!


kärlek vid första ögonkastet.


Lite Spiderchick & Nicolinasmorsa

Först ut, Spiderchick vann årets bloggmama, äntligen! Som hon har längtat, snabba ryck in dit och lämna ett Grattis! Sen sist men inte minst, Nicolina(Joline)smorsa är nominerad till Årets blogg, wiihoo! Alla går in till Janinas blogg och klickar sen vidare och röstar på den underbara tvåbarnsmammans blogg!! Tack i Förhand :)


Äkta Vara!

Aldrig mer Uncle bens ris eller något annat trams utan nu är det äkta god ris som gäller, woohoo!


14onde November

Solen skiner där ute, inget snö har vi ännu men imorgon har det lovats snö. Och imorgon är det inte bara en vanlig Tisdag utan imorgon fyller lilla hjärtat hela två år! :)


Bytt bild

Med "Ny" bild till bakgrund ska jag gå och lägga mig bredvid mina hjärtan. Krama hårt om lilla hjärtat och hoppas vakna utvilad och humöret på topp. Men först- alarmet ska på!


"Sometimes life will slap you in the face.."

... Well today, i feel like it punched me..


Farsdag

Idag har vi firat far i huset, min älskade far och svärfar x2. Jag hoppas alla pappor har haft en fin dag.

Helgen i överlag har varit okej. Det har funnits bättre, rent igenom sög denna helg inte- men det fanns små eller egentligen stora saker som gjorde helgen ledsamt. Jag har fått kämpat emot tårarna som har velat tränga ur ögonvrån, usligt har det varit.


All I want for Christmas

Nåvoj vilken fiinis! :)


Sightseeing @ ytteresse

Vi har varit på snabba ärenden som inte alls blev uträttad pga felskickningar men sightseeing och hämtande av farsdagspresent till Tobbe till Ytteresse har vi varit! Jag är jätte nöjd över presenten så det hoppas jag att Tobbe också blir. Lovar att länka och visa er på Söndag!


Nåvoj då!

Förra inlägget skulle ha publicerat fär typ 2 timmar sedan..


@ Mammas & Pappas

Jag har nyss avnjutit en kopp kaffe med mina föräldrar, har även haft en bra pratstund med dem! Yasmine har sprungit och jagat hundarna, sökt efter moster sin som är på en Sthlm resa med sin klass. Nu sitter jag med mina två yngsta syster och bror. Vår gamla hund nicky ligger här bredvid mig och chillar lite. Yasmine är ännu efter de andra hundarna.

Här får ni tre suddiga bilder, enjoy!


Är alla sjuka?

Jag tycks ha läst i flera bloggar att dem är förkylda eller sjuk helt enkelt. Samma sak med Facebook och in real life. Alla är sjuka. Dottern hänger helt plötsligt snor och nu har jag ont i halsen, jätte ont!

Kanske det är vädret som far fått oss att tro att sommaren är ännu här, bara för att det inte finns vitt på marken. Eller så är det bara den tiden då alla blir sjuka..?


The iPhone People

Svärmor har joinat gruppen och är numera en iPhone ägare. Idag har jag och hjärtat hjälpt henne lite med att förstå telefonen lite bättre. Tror nog att hon kommer att vara väldigt nöjd över telefonen och aldrig någonsin vilja ha en annan. Apple produkter rocks!

Nå, svärmor bloggar. Hon har många bloggar. En hos blogg.se och en hos wordpress, bra att det finns blogg app till båda två så nu kan hon vara aktivare och visa bilder så där direkt. Jätte kul! Jag skulle gärna ha länkat till hennes bloggar men jag vet inte hur man gör det när man bloggar direkt från mobilen, så det tar vi en annan gång! :)


Audi!

Det skulle inte alls skada att få köra runt med en sån här:


Solitare

I början av graviditeten blev jag beroende av spelet solitare, blev så bra (om jag får säga det själv) att jag klarade ut skiten på 40 sek, det ni.

Idag, suger jag.


Före jag lägger mig ner i soffan..

För det första, om det finns de som är som jag- väldigt tvserie nördar så ska ni klicka er in på tv.nu, där finns det tips på fler olika serier och sen så visar det också i en tablå när en ny avsnitt har kommit ut. Sicken nice!

Sen såg jag att
en bekant hade länkat en sida på hur man gör vårullar till sin vän, av nyfikenhet klickade jag på länken och blev så ledsen över att det inte alls stämde. Inte har jag heller vågat kommentera och säga att det inte alls är riktiga vårullar... Vill ju inte vara glädjeförstöraren liksom..


Farsdag



 


Dammsuga

Jag är så himla led denna lägenhet vi bor i, därav finns aldrig motivationen att städa. Få gånger finns det men ytterst sällan. Jag har 1h kvar före dottern ska hämtas så lite turbostädning får det bli.

Snabb visit

Vi for på en snabb visit till svärföräldarnas med ett paket till svärmor och även efter Yasmines väska. Hälsade även på hästarna där, klappade hästarna och sånt vet ni, nu är vi hemma. Det har vi nog varit ett bra tag. Yasmine halvsover och jag sitter på soffan och halvtittar på senaste avsnittet av HIMYM. Snart lite Qtime med hjärtat, vackert så.


Farsdagskaffen

Yasmine och Tobbe var som sagt till Dagis på Farsdagskaffe. Tobbe var så glad så när han fick berätta om kvällen och visade stolt upp den fina nyckelpigan som dottern hade lagat och kortet han fick av henne.


Filmtips.







Ensamtid

Tacopajen är klar om 20 minuter, klockan 18 ska far och dotter till dagis på farsdagskaffe vilket betyder att jag får ensamtid som jag hade tänkt spendera med mina föräldrars, men hemmet ska städas och tvätt ska hängas upp and so on. Men blir det tid över ska jag nog traska iväg hem till mammas & pappas på en kopp kaffe.


Inte okej!

Nå, det pratas inte om jätte stora mängder men sånt ska inte finnas i barnmat, inte äns piikulite. HEJJA HEJJA HEMLAGAT BARNMAT!


Familjevänlig telefon

Yasmine har en egen mapp, som ni ser och Tobbe fick nettiauto, alla nöjda, bra så.


Bra att ha en pojkvän-dag.

Dagar som denna, vädret som suger och en dos med ångest så sitter det bra med att ha en pojkvän som äger xantal skjortor. Mama's "Today, I look like this" fick bli en over size pojkväns skjorta istoppad i ett par jeans som sitter som smäck! Inte för tråkig och inte för fin.

Dottern är en big fan av Hello Kitty, surprise där och det vet ni väl alla redan. Får hon välja hur hon ska ha på sig blir det oftast Kitty från topp till tå. Men idag fick det bli en tröja med en vanlig katt på, ett par Hello Kitty mjukisar.

Och så märker jag att jag mittiallt fick skrapat ihop ett helt inlägg om kläder, ser man på.

Ps. Så är det ju Farsdag denna Söndag, iallafall i Finland. Har ni tips på farsdagspresenter, jag har ju en hel del människor som ska firas på farsdag. Komigen och spamma kommentarsfältet med tips och idéer så skrapar jag ihop ett inlägg  och länkar. Ds.

Diskmaskin vs Torktumlare

Alltså, Jag vet inte vilken av dem jag som jag vill ha mer. Kanske diskmaskinen.


Good luck, Chuck

Nå just nu känns det som om vi kan utesluta att hitta något ställe att bo på här omkring, eller?

Värst va detta ställe va populärt då..


Overkligt

Kan inte riktigt förstå att Yasmine har varit så här liten någongång. Eller nåjo, men man glömmer så fort när di små
växer varje dag, liten blir stor.


Geni

Inte konstigt alls när en 2 åring vinner telefonen 6 gånger, nej nej. Helt okej.


Pizzabakandet

Här får ni se en bild från pizzabakandet. En bild på osten. Yasmine var snabb och väldigt sneaky med att provsmaka alla fyllningar direkt jag vände ryggen. Osten, skinkan och ananasen fick nam nam medan salamin tackade hon snällt nej.


3:15

Jag ligger och grubblar om allting, mitt i natten. Så himla smart liksom..


Plötsligt händer det!

Vi kom oss iväg och hälsade på Bästisen Janina & familj. Senaste gången vi träffades allihop var i mitten av sommaren så det var ett tag sen, jag hann aldrig se hennes stora mage, men fick träffa sötnosen Joline istället. Bra det också! Nicolina hade växt sen vi träffades, vilket var roligt att se. Janina och Daniel var sig lika, kanske ännu lyckligare än förut. Deras lägenhet var huge och fin. Våra barn kom väldigt bra överens, jag längtar redan tills nästa gång vi ses igen!

Men förutom det har vi ihelgen hunnit ha Qtime med vännerna, skrattat och haft kramkalas. Kvällen gick fort förbi, natten till Lördag satt jag och Backlund i hans säng, tittade på HIMYM och pratade. Lördagen kramades jag med dottern, mådde skit och var på dubbeldejt. En mycket bra Lördag. En mycket bra helg har vi haft. Ännu ett bra tecken på att jag börjar bli för gammal för att vara ute. 1 gång i månaden räcker bra.

Jag har inte
så där jätte många bilder att visa, men ett par stycken från idag när jag och dottern lagade hemlagat pizza till lunch, dem har jag i telefonen så jag mobilbloggar före jag går och lägger mig.

Nujust sitter jag i soffan och är lite ledsen över att jag inte kan se på EMA.. Men hej, jag tror jag hittade en sida som visar det, woop woop!


Chillin with my baby

Sitter i soffan och tar det lugnt med dottern. Håller hand, kramas och pussas. Yasmine fick mitt hjärta att smälta för hundraåttiofem gången idag, genom att viska i mitt öra - "Mami, älskar dej"


Var är solen?


Film tips för helgen.






Tur i Oturen

Aldrig hade jag trott att min nära-döden upplevelse skulle komma så här tidigt. Tänk så mycket som kan hända i två sekunder. Jag skulle bra ha kunnat ligga på sjukhuset just nu och kämpat för livet, men klarade mig utan en enda skråma. Vi lever.

Jävla Idioter som inte har trafikvett!


Familjefoto

Förra året i samband med dotterns första födelsedag tog vi ett familjefoto. I år ska en ny tas. Jag ska fråga min snälla morbror som har fotografering som hobby om han vill vara the lucky one som får ta ett foto av oss. Yasmines 1 års foto blev lite off men nog hade min snälla morbror fixat och trixat lite och nu hänger en stor bild på Yasmine fint i vardagsrummet.


Breaking news, eller nått.

I slutet av detta år hoppas jag att vi bor i en helt annan lägenhet, där vi trivs och ryms. Orsaken varför vi nu ska börja söka efter en ny lägenhet är för att här där vi bor kommer hyran att stiga i början av nästa år. Jag tänker inte betala strax under 600€ för en lägenhet som är på 57kvm i ORAVAIS. Det enda "bra" med denna lägenhet är väl att den är på plan mark och vi har nära till butiken och till mammas.

Jag ser så framemot att få flytta till något finare och större. Att få inreda, Yasmine får ett eget rum, allt det där! Man skulle vilja tro att vi bra ryms här bara för att det är jag och Yasmine, men icke!

Jag tänker söka tills jag är så nöjd att hela jag spricker av glädje. Denna gång är kraven så höga så, jag är inte direkt så där happy happy över lägenheten vi bor i. Den suger lite på alla sätt och vis så jag längtar tills vi slipper stället. Även om den har samlat på sig underbara minnen..



Glädje.

Jag har världens finaste familj & släkt. Mina bästa vänner är awesome. Min underbara dotter är världens bästa unge och min man är perfekt.

Jag har det "all figure out" om man säger så. Det finns ingen som jag känner att är en hot för att jag ska få vara lycklig. Jag vet exakt var jag har min man, vänner och familj. Jag vet att alla kommer att såra mig någongång, oavsett hur mycket de älskar/bryr sig om mig. De är inte perfekta, ingen av dem. Men jag älskar dem alla ändå.

Livet kommer att vara orättvist ibland, livet kommer att suga ibland men jag har min älskade unge och man, mina fina vänner, familj och släkt så jag kan med andra ord säga att jag är lycklig. "Live, Love, Laugh"

(ps. De som känner sig träffad i detta inlägg men inte finns med i nån av bilderna, tro nu inte att ni inte är lika awesome som de som är på bilderna, för det är ni ändå!! Beror mest på att jag inte har nån bild av er på iPhonen.. :( - You guys know who you are :))


Noll tolerans!

Förut hade jag världans kortaste stubin. I dagens läge har den blivit längre, det kan jag tacka Yasmine för. MEN! Det finns ett par saker som jag har noll tolerans för. T.ex idag på facebook (såklart) såg jag att någon hade kopierat länken av en annans status och skickat till en av sina vänner. Det låter inte som en big deal, men när jag redan vet att personen som skrev statusen- allt som oftast brukar bli mobbad och utskrattad av alla så vet jag att "någon" skickade skiten till en av sina vänner bara för att göra narr av den personen.

Varför gör man så? Mobbar någon offentlig, eller mobbar någon i överlag!? Nånej, jag säger förstås inte att jag är perfekt och att jag är så mycket bättre än andra, because I'm not! Men försök nu se det från personen som blir mobbad's synvinkel. What goes around comes around!!

Sexy and I know it!



Hur vanligt är det att en 2 åring (soon to be) sitter och sjunger det till denna låt? "Ajm sassy and i nåo it" Älskade unge!!

Spara VS Slösa

Isabel Adrian har en kategori som heter "Spara VS Slösa" - Den kategorin är alltid roligt att titta på och jämföra. Det bästa med den är väl att "sparandet" är från olika märken och inte bara från ett.

 

Bilderna är lånad av Isabel Adrians blogg, klicka på bilderna så kommer ni direkt dit.

Jippi med lite hålla tummen!

Jag har länge haft i tankarna att baka en Hello Kitty tårta åt Yasmine till kalaset. Jag hittade en form för 30€ men nu hittade jag en exakt likadan för 16€ - kanske lite mer jämför priser och hoppas på att det går att beställa till Finland från Sverige. Tiden är knappt! Igår var det exakt 2 veckor kvar..




Lätt

De bloggar jag läser dagligen finns på länklistan, de som jag finner intressanta har jag på telefonen - en klick och jag kommer direkt in dit. Lätt och smidigt;


Hello November!

Scaled_large

Och så är 1 November här. Snart är det jul. Men för att slowa ner hela processen-
8.11 - Kvartsamtal på dagis
10.11 - Janina fyller 20
13.11 - Farsdag
14.11 - Öppet hus @ Vallonia -- Mary Kay
15.11 - Yasmine fyller 2
24.11 - Svärmor fyller
24.11 - Öppet hus @ Vallonia -- Mary Kay

sen har jag min utmaning som jag ska hinna med!

Well som det
ser ut blir det nog ingen power start för mig, utan perfect start är mer realistisk. Blir väl mellan 21-30nde November, hej stress! Men fy vad roligt det kommer att vara och skrämmande, även spännande!

Där har ni, datum som är bokad, (säkert har jag glömt bort någonting..) sen kommer det ju till släktkalas för dottern och kalas i allmänhet. Jag dör lite när jag ser hur mycket som ska fixas. Förra året var jag så caught up i allt det där att blåsa upp ballong, baka och dekorera så att det blev att skicka iväg syrran och co. på presentjakt, vi visste vad vi ville ge dottern så det blev enkelt för dem;

Största doggen
de hittade, pris spelar ingen skillnad och jomenvisst. Sötaste och gosigaste doggen hittade dem, Yasmine löves doggen! Iår ska jag låta det flyta på istället, hjälp tas gärna emot. Jag ska sätta mig ner ikväll och planera klart.


Bankärenden och räkningar

Sitter och avnjuter en kopp god kaffe och ska så småningom börja turbostäda, sen off to banken och hem igen för att betala en hel bunt med räkningar, efter blir det att turbostäda lite till.

ca 11:30-17
är jag på en föreläsning. Tobbe och Yasmine kommer att vara hemma och få Qtime, men frågan är; vad ska de äta? Jag försöker tänka på något enkelt och gott som även Tobbe himself kan laga. Nå, direkt jag kommer hem blir det att slänga i mig mat snabbt och off to CM Stenhaga.

Sen ska jag även försöka hinna till Kovjoki! 24 timmar är för lite!!!!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus