Sneakpeak

Vi (Jag, Josefine, Jennifer och Tommy) är idag lite kändis och finns att titta på i dagens ÖT sidan 17.


I'm still alive.

Det var 6 dagar sedan jag skrev någonting, en helt ofrivillig bloggpaus. Det har varit mycket i och med ny dagisplats och ny period i skolan. Jag har långa dagar dessa sista veckor i skolan, 08-15 eller 08-15.45. Fredagar slutar alla förstås 14.20, men det är ändå inget att hurra över. Som tur har vi många röda (lediga) dagar dessa sista veckor så det känns ändå inte så där jätte förfärligt hemskt att ha så långa dagar trots allt. Måste försöka vara positiv.

Photoshoot.

Jag kom hem för ca ½h sedan så idag har det varit en låå-ång dag men tur att vi har haft så roligt. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde på väldigt länge. Tack till alla inblandade! Kläderna var FAB och hoppeligen såg de FAB ut också även på oss.

Yasmine har även haft en superB dagis dag också, taggad inför imorgon så det lättar på mammahjärtat. I skrivandes stund hungrar jag ihjäl och det är ca 15 minuter kvar tills middagen är klar så jag dör lite inombords för att jag så gärna skulle kunna falla i den där skräpmats gropen men icke. Det är broiler och ris som står på menyn, yummie ändå!

Vi kommer troligtvis att få bilderna så då ska jag visa åt er och så kommer dem säkert att komma i ÖT tidningen men när vet jag inte. Hursomhelst, nu vill dottern kramas så talk to you later.


Stress dag.

Jag vaknade med en dunkande huvudvärk och tandvärk så Onsdagen ser inte alls så där jätte fin och bra ut men vi hoppas den blir någorlunda bra under dagen. Dottern ska på sin tredje inskolningsdag idag och även om det har gått bra dessa två dagar och igår när hon var själv så är hon inte så där jätte taggad inför idag. För igår när vi skulle sova satt jag och pratade med ungen, som vi alltid brukar göra och denna gång när jag frågade henne om hon ville till dagis så sa hon att hon hellre är med mamma, här hemma.

Och denna vecka är sista veckan i denna period så det är en hel del prov som ska skrivas. Jag har ett modde prov från klockan 13:05 till 14:20 idag och sen lovade jag S att jag skulle ställa upp som modell till något av hennes modereportage och det ni betyder att 10:00 ska jag vara hos kosmetologerna och få sminket och håret fixat. Sen ska det ta ytterligare 2 timmar framåt från klockan 12 och Yasmine har en kort dag i dagis idag så jag tror nästan att det är klockan 13 hon ska upphämtas. Så ni kan ju gissa hur mycket jag redan inte tycker om denna dag. Tobbe kan inte heller ta ledigt för han har ett yrkesprov nu under hela dagen så det är uteslutat, jag däremot borde kunna ta modde provet en annan dag och S fösöker även att ställa om sitt progam så att om det blir så pass tight med allt kommer hon att agera barnvakt en stund åt ungen. Ångest, blä.

Jag återkommer senare ikväll.

Haha, så sant!


Godis, kakor och chokladbollar.



Bekl 10 säljer just nu godis, kak och chokladbolls lådor - 7€st. Ta kontakt här om ni vill stödja vår klass och ha något fredagsgotta att gotta på! :) Där ovan ser ni vad vi har för sorter att välja på och de finns i beklädnads 2ans klassrum på Optima men kan även fås någon annan stans :)

 


Stresstider

Imorgon ska Yasmine på inskolning till dagis och tre dagar framåt. Alltså från Måndag-Onsdag och sen på Torsdag ska hon börja vara hela dagarna utan mamma. Så imorgon kommer jag till skolan efter 15 och är där tills 20, på Tisdag ska jag dit igen efter maten och skriva prov och Onsdag ska jag även till skolan sista timmen för att skriva ett till prov. Med andra ord kommer jag att ha en slappig början på veckan men planerar att ha världens snabbaste tempo imorgon så att jag inte är så värst efter i skolan sen på Torsdag.

Tobbe blir även tvungen att ta ledigt en timme på Tisdag och Onsdag för tiderna som jag ska befinna mig i skolan för att skriva prov är på de tiderna som vi är hemkomna från dagis så någon måste ju vara med dottern då också. Stressar mig lite över detta så jag hoppas lite att dessa dagar går fort förbi och att Yasmine kommer att trivas på sitt nya dagis och att det är en bra personal där!


Being happy.

Jag sitter just nu mätt och belåten och väntar på ett gammalt avsnitt av One Tree Hill och fnittrar lite när jag tänker på när Yasmine och Ida gick runt vår klassrum i fredags och påskpyntade (la en påskägg på alla maskiner, vissa fler än andra) och när jag hittade ungen och Ida vid tavlan ritandes. Den dagen blev hon nog så otroligt förtjust i att hänga med Ida så när vi skulle iväg till ÖT ville hon först ge Ida en hejdå kram och sen bara måste alla även säga hejdå åt Ior också som fick vara med.

Tumblr_lzdtw7dope1qe49wpo1_500_large


Framtidsdrömmar och favoritsaker.

Tobbe har redan gjort sitt revir här hemma (om man nu kan säga så). Stiger man in hos oss och går ett steg fram kommer du direkt till vardagsrummet, där ser du direkt en dator, till höger ser man tvn och där under playstation 3, kontroller, Guitar Hero, headset och allt sånt där manliga stuff som jag inte riktigt skulle ha tänkt att införskaffa i första tanke. Men tänk ändå vilken tur att vi har en man som bor i huset, haha.

Och dottern, hon har sin
stora lekrum med kök och dator, ja, allt hittar man i leksaksväg. Flera lådor leksaker har vi undangömd bara för att ungen har så otroligt många leksaker.

Mama herself älskar skor så därför har vi bestämt (japp, Tobbe var även med och bestämde) att jag ska få ha en stor skoställning i vårt sovrum, enkom för mina skor och kommande skor.

Let me hit you with Inspo bilder:



Jag hade inte tänkt ha alla mina skor som jag äger, utan mina allra finaste och favoriter. Måste ju lägga en gräns liksom men när vi bygger hus så då kan vi planera en walk-in closet för mamma. Sen att ungen/ungarna ska få fina egna rum och sådana roliga grejs är en självklarhet, likså om gubben vill ha ett väldans stor garage eller något.

True shit.

Tumblr_m0nv3tki1b1r01xumo1_500_large


Cleaning the house.

Söndag it is och vi storstädar här hemma. Jag tar en välbehövlig paus från diskandet, vi har världens minsta torkskåp så den fylls väldigt fort så det blir bara så att man får ta det i flera turor eller så måste man pausa och torka var 10onde minut. Inte så där jätte praktiskt men det funkar. Hade älskat att ha en diskmaskin.


You're so perfect.

Jag har haft en så orolig mage idag så att det har mest blivit så att jag skulle ha kunnat spy tjugofem gånger i timmen, men det gjorde jag inte. Sen har jag blivit så där pånytt kär i min fina pojkvän och kärleksnivån har varit så hög så att jag ikväll hade kunnat väcka ungen och förklarat i timmar om hur mycket jag älskar henne. Men det gjorde jag inte, för alla vet vi att man väcker inte en sovande unge. Utan det får bli femtiotusen miljoner extra pussandet på dottern före jag somnar.



Gulltrollen växer så fort.



Alltså tänk hur snabbt barnen växer. Bilden ovan är ju från förra sommaren, oj sjukt! Förrän vi vet så har vi en 14årig tjej hemma, haha. Åh min mammahjärta. Jag älskar min lilla troll så otroligt mycket, även om hon i dagens läge trotsar mer än mest. Världens finaste unge har vi nog!

Saturday was knocking on our doors.

Jag har tagit över gubbens dator och han har tagit över vår tv så det är med andra ord väldigt bra fördelat. Ungen sover så det är så nära frid och fröjd det bara kan bli. Idag har vi varit hem till mina föräldrars på mat, jag bjöd in oss dit och sen lämnade jag kvar och pratade med syrran medan mina hjärtan for iväg till Karvat. En timme senare kom de efter mig och vi styrde kosan hemåt mellanlandade i munsala för att kippa av Tobbes syrra och sen ville dottern hålla hand och det gjorde hon hee-ela vägen hem. Det skulle inte alls ha varit så där jätte tungt om jag inte skulle ha suttit i framsätet men, vad gör man inte för sina barn liksom?


Mini Rodini

Från Mini Rodini skulle jag gärna ha velat klicka hem dessa godingar åt Yasmine:


Klännings inspo.

Det allra bästa med att gå på beklädnads linjen är att man kan själv sy en klänning lookalike om man så vill. För vem har nu SÅ mycket pengar att de kan punga ut xantal hundringar för någon/några klänningar. Okejokej, nog kostar det att sy upp ett par klänningar också men kanske inte så mycket som om man skulle börja köpa. Men att själv kunna sy en och få bli inspirerad är ju hur bra som helst.

Let me introduce kvällens klänningars inspo från Nelly.com



Skrattmoments och Josef.

Och ja, jag har hunnit med annat än att bli intervjuad och tittat film. Till exempel haft finaste Josefine över på kaffe och en välbehövlig skratt/pratstund. Sen gick vi och checkade in loppiset här nära oss och fnissade under hela besöket där och trodde att vi skulle dö av allt skratt och roligheter som vi hittade på. Världens finaste vän har jag nog och hörrni, det där med att man blir som man umgås, ojaa vad det stämmer!


Josef makes life funnier ♥


Intervjuad.

Fredag till ära fick jag och Yasmine äntligen träffa Annika och hennes söta barn Adrian & Noella. Känns som om vi har känt varandra sjukt länge men ändå så har vi aldrig kommit oss för att träffa men idag gjorde vi det, i samband med en interjvu. Så himla kul att träffa och Annika är exakt lika härlig som hon är i sin blogg, likaså hennes barn. Nå iallafall, vi blev intervjuad och fotograferad vid ÖT idag. Yasmine skulle helst ha varit bakom kameran och tagit foton istället för att vara modellen. Sen sprang hon genom en annan tidningsavdelning och så plötsligt stod hon i andra ändan av huset och vinkade åt de andra. Bilderna vet vi inte hur de blev men med tanke på hur vi försökte få ungarna att sitta stilla så kan jag inte riktigt tro att de blev bra, haha.

Noella däremot var den lugnaste bebisen jag någonsin har sett. Under intervjun fick vi med jämna mellanrum gå och se vad Yasmine och Adrian gjorde. Antingen busade de eller så kom de inte så där jätte bra överens. Yasmine blev ofta lite väl ivrigt med en bebis där och ville så gärna kramas men hon har nog ännu inte riktigt förstått hur hon ska gå tillväga. Likadant var det när hon försökte krama Adrian.

Nå vi mammor bestämde iallafall
att vi ska ta en playdate ASAP så det ser jag framemot och hoppas innerligt att ungarna kommer bättre överens men kanske det blir lite bättre om Yasmine har fått vila middag före och inte är så där jätte trött heller för i slutet av intervjun var nog alla ungar en aning trötta, Yasmine somnade bums i bilen påväg till skolan efter pappa. Nå med andra ord har vi nog haft en rolig Fredag ändå. Trots att Yasmine har kommit in i trotsåldern x1000.


Eftersom vi inte har någon bild på alla oss så får ni denna bild från idag när Yasmine påskpyntade Bekl 10's klassrum. Nå på bilden påskpyntar hon ju eiffeltornet eller julgran som hon hellre ser den som.


Machine Gun Preacher.


Let me introduce Sam Childers.


Ikväll tittade jag och hjärtat på en verklighetsbaserad film, som är en så sevärd film att du inte kommer att ångra att du ser den. Så den måste ni alla se. Machine Gun Preacher heter den och filmen handlar om Sam Childers och Kony. Alla har säkert hört om Kony och hur han har kidnappat barn, barnen har blivit våldtagen och så vidare. Videon har förstås spridits runtom i nätvärlden, själv har jag inte sett den men vill ni se så klickeliklicka här.

 

Eftersom jag inte har sett Kony videon själv kan jag inte riktigt uttala mig så där jätte mycket om den men vad jag vet så spekuleras det om att USA är bara ute efter oljan som har hittats i Uganda och om så är fallet så tycket jag nog att USA borde gå och gräva ner sig själv. Sen vet jag också att det är många som tycker att Kony videon är ett fiasko, bullshit med andra ord. Och så finns det de som har blivit riktigt tagen av videon och känner att de vill hjälpa till.

 

Men det Sam Childers har gjort är så vackert så att man blir så himla glad och stolt över gubben. Men alltså, det krävs en hel massa människor för att få slut på all världens krig och hemska saker. Och såklart mycket pengar för allting kostar ju nuförtiden. Men jag tror även att om alla verkligen hjälper till så kommer vi, kanske inte om 10 år eller 15 år få en bättre värld men vi skulle iallafall gå mot den riktningen.

 

http://www.heyuguys.co.uk/images/2011/10/Machine-Gun-Preacher-UK-Poster.jpeg

 


What a good day

Idag har Yasmine limmat olika saker på massor med papper med Josefine, sen målade hon med mig och sen fick hon sy med Josefine och även med Cindy på overlocksmaskinen och hon har även hunnit busa med alla andra i klassen också. Charmat in dem har hon även gjort. Och när vi hade vår grupphandledar timme och fick höra om Elehs trip till Tokyo somnade hon så nog har hon haft en bra dag ungen för när vi kom hem ville hon tillbaka till skolan.

 

 



Sen har hon även hunnit springa iväg och leka med Cindy själv runt i skolan och efter det med Josefine så tacka vet jag att mina kompisar tycker så mycket om ungen min. Nåja, en mycket fin och bra dag har vi haft. ♥


Vårblomman

Här har ni den fina vårblomman som doftar så gott att den ger mig sommarfeelis och de goda minnen från deras villa förra sommaren med det ljuvliga inga-måsten och godaste maten med fina människor runtomkring sig!


So freakin funny.

Wait, what?
9gag såklart!

Annars har vi varit och handlat till Lidl idag, jag hittade ingenting någonstans även om butiken inte är så värst stor fick jag gå några tiotals varv för att hitta något, haha. Men hem kom vi iallafall med dagens middag som var tortillas sen satt jag bänkad framför tvn och tittade på senaste avsnitten av 90210 och One Tree Hill. Efter dem fick jag en kramsjuk pojkvän och en stund efter kom svärföräldrarna från Nkby, kul! Med sig hade dem en marianne påse så det smaskade alla som var sugna på något gott på och sen fick vi en fin vårblomma av dem också. Så ikväll har vi suttit och diskuterat om allt och ingenting sen hamnade jag och Stina framför youtube. Kvällen får nog 5 mamisar av 5 mamisar.

Ah yeah!

Oj vilken lättnad. Sport vann kvällens match, igen. Så det betyder att de kommer upp i en bättre division (jag tror det heter så) och jag får vänta hem en mycket glad pojkvän senare ikväll, jeeho! Just nu väntar jag på att klockan ska bli halv så att jag kan gå och natta dottern, vi råkade powernappa så länge att vi steg upp klockan 19 och då visste jag att det inte var någon vits alls att försöka få dottern att sova för natten klockan 20. Hon får med andra ord vara uppe lite längre än vanligt.

Sen när gubben kommer hem
ska jag gå och tvätta mitt hår, badade annars med dottern förut idag men hon hade ingen lust att sitta och bada i lugn och ro utan ville upp och läsa sagor istället så då gick vi upp och bäddade ner oss i sängen och läste, måå-ånga sagor efter varandra.

Walt Disney

Idag har jag läst tre sagor åt dottern, två före hon skulle vila middag och sen en till före hon skulle sova för natten. Askungen, Rödluvan och Snövit och de sju dvärgarna blev det. Askungen och Snövit börjar ju nästan likadant, deras mödrar hade dött och sen hade deras fädrar gift om sig med elaka kvinnor. Och slutet. En prins kom och räddade dem från det onda, sen levde de lycklig i alla sina daar.

Kan ju inte ha varit någon med mycket fantasi, haha. Men oj vilken bra feelis man får av de här sagorna. Kan egentligen inget annat än att lyfta hatten av för dessa gamla sagorna och sen ska vi inte glömma Disney när jag var liten. Disney var som bäst då, oskojat. Dagens är inte alls samma sak.


Remember Me

Jösses. Det tog sin tid för mig att se filmen Remember Me. När den nyss hade kommit ut gav jag filmen en chans. Trögast filmen ever. Eller så hade jag bara inte alls tillräckligt med tålamod. Nåväl, idag fick filmen en ny chans. Och den får 4 mamisar av 5 mamisar. En bra fredagsmys, söndagsavslutning eller vilken vardags film som helst.




Dagens saldo.

Att inte förglömma, idag bakade jag och dottern mockarutor/kärleksmums, same shit different name. Goda blev dem, det säger dottern iallafall så jag tror hennes ord. Barn vet ju bäst sägs det, iallafall om sötsaker. Men oj vad vi hann bli lite osams många gånger under bakprocessen. Haha, alltså hon skulle röra i allt som hon inte skulle röra i och hälla i allt hon kände för att hälla i. Som tur hann jag förstås stoppa henne från att hälla ner smeten på golvet eller diskmedel i smeten.

Sen grät hon för liv och
död (oskojat) när jag la ut mockarutorna för att svalna på balkongen, men no worries! Efter att ha förklarat för ungen två gånger om varför jag la ut dom gick hon med på att det var okej och vi satt och tittade på powerpuff pinglorna så länge. Så ikväll kan jag inkassera Quality time med ungen och roliga minnen for life.


Loving life and everything about it.

Jag älskar mycket nuförtiden, till exempel Loreens bidrag som kom sig vidare till Eurovisionen. Hade varit fel om hon inte hade vunnit melodifestivalen. Så nu hejjar vi på Sweden! Finlands bidrag är väl ändå så sugande att den inte borde nämnas (sori sori sori, men det brukar allt som oftast vara sant)

Sen hejjar vi på Sport igen, som vann idag, igen. Imorgon i skolan ska vi utforska vår myshörna som är 100% hemligt ställe. Bara de snälla får komma och skratta fram magmusklarna. Beach Body 2012. Nånej, sommarens beach body har jag länge slängt farväl kyssar till.


My awesome classmates.

Oj mina klasskamrater, jag är så himla nöjd över att ha en sån bra klass som jag har! Älskar att vi peppar varandra in till det sista och älskar att vi alla har så dålig humor och att veta att vi har varandras rygg, älskar't! Älskar min klass såååååååhäääääää-ääär super duper mycket ♥

Taggar inför vår klassresa nästa år
, vår mål är MILANO så nu ska det samlas in pengar och sådana saker som är väldans tråkigt men känns så mycket bättre när vi alla kan ha så roligt tillsammans även fastän det betyder att göra tråkiga saker, jösses vad jag längtar till alla möjliga roliga saker vi kommer att hitta på. Kommer att dö en smula när det är dags att gå skilda vägar, buuuhuuu.

adrian johnson t-shirt


Livescore

Tobbe följer matchen mellan Jokipojat - Sport vid O'learys och jag via livescore. Sen senare har jag lovat dottern att vi ska baka och när hjärtat och Tommy kommer hem har jag lovat dem nybakade mockarutor.


Sori!

Glömde att visa vår fina mönster vi hade konstruerat, jag och Cindy. Ni får vända huvudet på sned lite.


Vilodagen!

Dottern vilar middag, äntligen. Efter många, måå-ånga försök så har hon äntligen gett med sig. Vilar gör vi i Isabellas säng, jag är för trött för att gå ner och vara social. Har ingen ork eller lust att göra någonting energikrävande idag, Yasmine hade en mycket dålig natt och var uppe varannan timme. Jag hoppas att det är en one time händelse, annars så brukar hon sova natten genom utan minsta lilla pip! Vår duktiga lilla fis.


9gag's true story.


Prov, Kundbetjäning och Helg.

Jösses vad jag hatar mönsterkonstruktion. Vi hade prov idag som gick ut på att man fick en bild som man sen skulle konstruera mönster till och göra tygberäkning. 3 hela timmar tog det, bilder får ni i nästa inlägg. Bloggar från datorn nu och har ingen lust alls eller ork för den delen att överföra bilder från telefonen till dator så ja, ni får se vad vi har gjort i nästa inlägg. Sen de två sista timmarna fick vi sitta och göra kundarbeten som denna gång var logon att sy på jackor från Byggbranchen.

Men nu så! Nu har jag helg, äntligen. Ikväll ska vi åka till butiken och handla lite, sen hem och baka (jag har fått bakfnatt!) och ha Fredagsmys. Resten av helgen kommer att spenderas i Oravais och sent kommer vi att komma hem på Söndagskvällen eftersom gubben säkerligen kommer att attenda Sporttis matchen i Vaasa. Men först, vår familje fredagsmys ♥

Annars, beklädnads 10
(alltså min klass) kommer att börja sälja godis- kakor- chokladbollar -/lådar, wc-papper och sådana roliga stuff inom någon vecka så hojjta till här på bloggen (ni som bor i Oravais, Vörå, Maxmo, Nkby, Jeppis - ja alltså här någonstans) om ni är intresserade av att köpa och hjälpa vår klass! :)
Sen tar vi även in beställningar, t.ex  om ni vill ha gardiner eller maskeradkläder till era barn, allt möjligt- till en rimlig liten peng, hojtta till bara!


Snart helg.

Skoldagen gick smidigt förbi även om det startades med en ledsen unge som hellre ville ha mamma hemma och några enstakade sura miner. Tobbe har åkt för länge sedan 100km bort för att hejja på Sport som spelar ikväll, jag hoppas de vinner så att jag kan vänta hem en glad pojkvän. Imorgon vankas det klassmöte efter skolan så det ser jag framemot, att få bolla idéer med min fina klass och skratta fram magmusklarna. Sen hem och mysa med min lilla familj ♥

 

 


John Q

Har jag huvudvärk en hel dag kan jag vänta mig att migränen kommer i en stor dos och det känns alltid som om döden väntar, typ. Oskojat. Jag spyr också på grund av det. Men så var det ju att komma sig från punkt A till B, vinglandes. Imorse var jag klarvaken redo att stiga upp och så där, ända tills det slog svart för ögonen och huvudet var fem före att sprängas.

Från och med 17 idag började jag känna mig något så nära som en människa igen. Cindy bjöd in sig själv på kaffe och det pratades om allt mellan himmel och jord, Yasmine var nöjd att få leka med Cindy (som hon har tjatat sen de var hit förra veckan) Joffi hade inte Yasmine glömt heller, så henne frågades det mycket efter. Och gubben, han satt och spelade bf3 med sin kusin, via nätet förstås.

Nu har vi tittat film, jag och min man. John Q blev det. 5 mamisar av 5 mamisar får den. Jag grät och var arg om vartannat. En mycket bra film. Kunde ha trott att den var Verklighetsbaserat. Och jag hatar att alla inte har möjligheten att få vård pga pengar.


Better be careful when you bring up my name.

It hurts, but I never show, this pain you'll never know
If only you could see just how lonely and how cold
And frostbit I've become, my back's against the wall
When push come to shove, I just stand up and scream
"Fuck 'em all"

Alkohol är överskattad.

Jag agerade chaffis igår, så där jätte spontant och kvällen var väl okej. Äckliga fylle män och kvinnor som trillade här och där, klängandes på varandra och glasbitar låg på golvet. Såna där förutsägbara saker som händer på krogen vet ni. Hursomhaver kom vi innanför dörrna hos min mosters kvart före 4 imorse, sov till 1 och idag mår jag sämst av alla. Det känns lite som om JAG hade druckit en eller femtio shottar igår, sanningen är den att jag drack en coca cola glas. Sjukt.


Rosa tulpisar

För någon dag sen fick vi fin kaffesällskap av Josefine och Cindy. Finaste Joffi kom med rosa tulpisar åt mig, fatta lyckan!


Sovmorgon.

Idag har vi fått ta sovmorgon, nio steg vi upp. Skönt att få sova längre än till 6 med tanke på att vi har sportlov denna vecka. Tobbe ska jobba imorgon också och sen är vi bjudna på mat klockan 16 hos mormor och morfars så vi funderar hårt på att crasha hos min moster denna helg, i gästrummet för att vi (jag och ungen) inte ska behöva stiga upp 6 bara för att fara iväg till Oravais och gubben skulle få sova minst en timme längre.

Så ikväll blir det med andra ord mycket körandes och kanske en timme senare sovdags för ungen. Påtal om ungen. I och med flytten trodde jag att hon skulle ha problem med att sova men icke! T.ex igår somnade hon bums vi la oss ner i sängen. Fina saker. Sen såg jag att jag har fått en award av ms Jay och Emmi, den ska jag ta mig an ikväll! Stay tuned!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus